Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ξεπάγιασαν οι Στρατιώτες της Καστοριάς - Πετρέλαιο τέλος!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, παρατηρούνται ελλείψεις και οι στρατιώτες ξεπαγιάζουν...

''Βροχή'' οι καταγγελίες για τις συνθήκες που συνάντησαν οι στρατιώτες που παρουσιάστηκαν στο Α.Ορεστικό...

Οι στρατιώτες που παρουσιάστηκαν στο Α. Ορεστικό, πέρασαν μια νύχτα που δύσκολα θα ξεχάσουν. Το πετρέλαιο στο στρατόπεδο είχε τελειώσει, θέρμανση δεν υπήρχε και έτσι όταν ήρθε η ώρα του ύπνου, άλλοι έπεσαν στα κρεβάτια με τα ρούχα και κάποιοι φόρεσαν και τα μπουφάν τους, για να προστατευτούν από το κρύο. Η θερμοκρασία τη νύχτα, ξεπερνούσε τους -12 βαθμούς Κελσίου.

Το θέμα κατήγγειλαν...

...στον τοπικό alphafm.gr, στρατιώτες και γονείς, που ανησυχούν καθώς το κρύο παραμένει τσουχτερό και οι δεξαμενές πετρελαίου παραμένουν άδειες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το θέμα της θέρμανσης δεν είναι καινούριο. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, παρατηρούνται ελλείψεις και οι στρατιώτες ξεπαγιάζουν...
 

3 σχόλια:

  1. από πότε έχει θέρμανση στα στρατόπεδα? πριν 10 χρόνια άναβαν καμιά σόμπα 3 ώρες το βράδυ! πλάκα μας κάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ntpophtoys na pagvsoyn ta paidia san den ntreponte..........den ftanei poy toys exoyn tarajei sta fasolia kai tis fakes tvra ua pagvsoyn kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΒΔΕΗ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News