Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο Δ. Πασόης και η Κ. Μπαγκή στην κοπή πίτας των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπ/σης

Στο Δασάκι

Σήμερα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Αικατερίνη Μπαγκή παραβρέθηκαν στην κοπή βασιλόπιτας των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπ/σης της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο "Δασάκι", στα πλαίσια του εορτασμού της γιορτής των Τριών ιεραρχών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Κωνσταντίνος Κούγκας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας και πολλοί εκπαιδευτικοί σχολικών μονάδων του Δήμου μας, καθώς και όμορων νομών.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή χρονιά στους εκπαιδευτικούς, δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά ουσιώδες έργο τους.

Τέλος, αναφέρθηκε...

...στις περιφερειακές σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας, στην ανάγκη διατήρησής τους, καθώς και στα προβλήματα της σχολικής στέγης και στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για επίλυσή τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News