Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Έδεσσας

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΚΗΦΗ Έδεσσας

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2012 τα εγκαίνια Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Έδεσσας που στεγάζεται στη γωνία των οδών Εθν. Αντίστασης και Αργυροκάστρου.

Των εγκαινίων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιωήλ, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ Γ. Ρουμελιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας Φ. Γκιούρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χ. Δασκάλου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Α. Νουσηκύρου.

Όπως τόνισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, το συγκεκριμένο Κέντρο θα διευκολύνει...

...τόσο τους ηλικιωμένους, όσο και τις οικογένειές τους καθώς θα μπορούν να φιλοξενούνται τις ώρες της ημέρας που σε άλλη περίπτωση θα έμεναν μόνοι στο σπίτι ή θα χρειαζόταν να προσλάβουν κάποιο άτομο για τη φροντίδα τους.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι ένα παρόμοιο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων θα δημιουργηθεί σύντομα και στην Άρνισσα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News