Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Παπανδρέου: «Προτίθεμαι να μην είμαι υποψήφιος Πρόεδρος και Πρωθυπουργός»

Αλλαγή σελίδας για το ΠΑΣΟΚ
Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος ο Γιώργος Παπανδρέου.

O πρώην Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι πρώτα θα γίνουν εθνικές εκλογές και μετά θα εκλεγεί νέος αρχηγός για το ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει πως αν γίνουν εκλογές τον Απρίλιο, ο κ. Παπανδρέου θα αποχωρίσει από την προεδρία του κόμματος, τον Μάϊο .

"Για να διατηρηθεί η ενότητα και να μη διαταραχθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου" ήταν το επιχείρημα του πρώην πρωθυπουργού και απερχόμενου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News