Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

"Λουκέτο" στο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου;

Ανησυχεί η τοπική κοινωνία

Τις ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας του Εξαπλατάνου μετέφερε ο Αναστάσιος Αραμπατζής σχετικά με το Γυμνάσιο Εξαπλατάνου.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αλμωπίας ανέφερε ότι μαθητές και καθηγητές ανησυχούν επειδή όλο και πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι θα κλείσει το σχολείο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα ότι επικοινώνησε με τον αρμόδιο ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια σκέψη. Επίσης ο κ. Πασόης ανέφερε ότι κατά τη συνομιλία του με τον σχολικό Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί μία τέτοια απόφαση. Επίσης έκανε παράκληση προς τους μαθητές του Εξαπλατάνου...

...να προτιμούν εκείνο το σχολείο και όχι της Αριδαίας για να αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη.

Ο Χρήστος Χουρσόγλου στη συνέχεια τόνισε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο και γι' αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επιπλέον ανέφερε ότι αρκετά υποβιβάστηκε ο Εξαπλάτανος.
 

12 σχόλια:

  1. AFTOS MEXRI TORA DEN EIXE MILHSEI POTE. SHMERA POS KAI ANOIXE TO STOMA TOU?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tin tetarti sinantiountai gi auto to thema to dioikitiko soimvoulio ths elme me ton dimarxo

    ekei mallon tha akoustoun polla giati i elme ta exei parei sto kranio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oxi mono ipovivastike o eksaplatanos...arketa louketa valate...ta pirate olla...gia to paramikro prepei na trexoume stin aridaia...kleisate taxudromeio,deya,grafeia...ti eine ayto me esas....eleos dld

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άν κλείσει το Γυμνάσιο, μετά δεν θα είναι πιο εύκολη δουλειά να κλείσουν τα Δημοτικά Σχολεία στα χωριά;......
    Ε....ρε...ανάπτυξη που έρχεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.ΣΤΟ ΕΞΑΤΑΞΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΕΧΕΙ 15 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ 6 ΑΡΚΟΥΝ.ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Ποιος λεει αυτα τα ψεμματα;;; 6 δασκαλους εχει μονο η Σωσσανδρα και 2-3 ειδικοτητες, που πανε 2-3 μερες την εβδομμαδα (αγγλικων, γυμναστη κλπ), κι ενα διεθυντη. Σιγα μην εχει και 50 δασκαλους.

      Διαγραφή
  5. Σειρά μετά το Γυμνάσιο Εξαπλατάνου ποιο σχολείο θα έχει ;
    Το Λύκειο του Εξαπλατάνου ; Το Γυμνάσιο Προμάχων ; της Φούστανης ; ή τέλος της Πολυκάρπης ; ή όλα μαζί ; Περιμένουμε αποφάσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε jan το παλικάρι από τον Εξαπλάτανο εξέφρασε τις ανησυχίες και
    τα ερωτήματα του Εξαπλατάνου.θα σε ικανοποιούσε εαν έκλινε το
    Γυμνάσιο Εξαπλατάνου η οπιοδήποτε άλλο σχολείο?θα αισθανόσουν
    ικανοποιημένος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ,Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ[συγκεκριμενα ο Μπινος] ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ[π.χ.ΕΛΤΑ εξαπλατανου, ΔΟΥ Αριδαιας,ΟΤΕ,ΟΑΕΔ,ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΙΚΑ κ.α.] ,ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΝΕΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ. ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ κ.α. ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ,τοτε που παιρνωνταν οι αποφασεις ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ. ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ;ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ! Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ Χ-Ω-Ρ-Ι-Ο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EYTYΧΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποτε δεν προκειτε να κλισει το γυμνασιο του εξαπλατανου.ποτε.να κλισετε αλλο σχολειο οχι το δικο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έντεκα σχόλια. Μόνο δύο ή τρία αντιμετωπίζουν το θέμα στη διάστασή του. Για τα υπόλοιπα.. τι να πει κανείς.........
    Το θέμα είναι σοβαρότατο και δεν αντιμετωπίζεται με αφορισμούς κλπ. Πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι φορείς πολύ σοβαρά. Αν κλείσει το γυμνάσιο Εξαπλατάνου επόμενο είναι να κλείσει και το λύκειο υποδοχής. Όλοι αυτοί οι μαθητές πού θα πάνε μετά; Θα έρθουν στην Αριδαία προφανώς.Τα σχολεία της Αριδαίας έχουν την υποδομή για να δεχθούν επιπλέον μαθητές; Το πρόβλημα του ΓΕΛ Αριδαίας λύθηκε; Υπάρχουν και άλλα ερωτήματα που θέλουν απαντήσειςαπό τους αρμόδιους και όχι από άσχετους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News