Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Επισκέψεις της Θ. Τζάκρη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και στο γεύμα για τους ηλικιωμένους στην Πλατάνη

Επισκέψεις της Θεοδώρας Τζάκρη σε ολόκληρο το Νομό Πέλλας

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων επαφών αυτής της χρονικής περιόδου, η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφθηκε σήμερα (3-1-2011) το πρωί το Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Η κ. Τζάκρη ευχήθηκε στους ασθενείς για το νέο έτος και για ταχεία ανάρρωσή τους και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Διοικητή της ενοποιημένης διοίκησης των δύο νοσοκομείων (Γιαννιτσών – Έδεσσας) κ. Παύλο Μάρκου, με τον οποίο είχε μια σύντομη συνεργασία σχετικά με την πορεία υλοποίησης του σχεδίου για την συνολική αναβάθμιση των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της περιοχής μας.

Αμέσως μετά η βουλευτής συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν στην εργασία τους, καθώς και για αιτήματα και προτάσεις που μπορούν να διευκολύνουν το έργο τους.

Η κ. Τζάκρη δεσμεύτηκε...

...να μεταφέρει την πλήρη εικόνα της λειτουργίας των νοσοκομείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην ηγεσία του αρμοδίου Υπουργείου Υγείας και συνεχάρη τους πάντες για την ακριβή υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί από πλευράς του Υπουργείου.

Τις προηγούμενες μέρες η βουλευτής παρευρέθη στο γεύμα που παρέθεσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης στους ηλικιωμένους της περιοχής.

Μέσα σε ένα οικείο κλίμα η κ. Τζάκρη ευχήθηκε στους παριστάμενους καλή χρονιά υπογραμμίζοντας ότι οι εκπρόσωποι της τρίτης ηλικίας συνεχίζουν να είναι ενεργοί πολίτες, προκειμένου με την εμπειρία και τη γνώση τους να προσφέρουν στις νέες γενιές θέληση, δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.
 

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο και πάλι μπράβο, άντε και τα Φώτα να επισκεφτείς (με το ίδιο χαμόγελο και περίσσεμα αγάπης) και άλλες κλινικές του νομού. Δύο χρόνια τρόφιμος και δεν ήρθες ούτε μία φορά (αν όμως το αποφασίσεις μην έρθεις Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο γιατί έχω συνεδρίες).
    Ένας οπαδός του Γιωργάκη που κάνει αυτοκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News