Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ενδιαφέρουσα η Ημερίδα Ψυχικής και Σωματικής Υγείας στην Αριδαία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρουσία πολύ κόσμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, η Ημερίδα Ψυχικής και Σωματικής Υγείας.

Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Δήμος Αλμωπίας, ενώ την επιμέλεια είχε η τηλεοπτική εκπομπή "Μπορείς" του κ. Δημήτρη Κίμογλου.

Οι ενδιαφέρουσα ημερίδα χωριζόταν σε τέσσερις θεματικές ενότητες:
 

Το στρες και οι επιπτώσεις του στη σωματική & ψυχική υγεία, με ομιλήτρια τη γνωστική ψυχολόγο και καθηγήτρια ψυχολογίας του Mediterranean College κα. Κρίστι Πασαλίδου.

Χρόνιος Πόνος με ομιλήτρια την ιατρό αναισθησιολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής του Α.Π.Θ. κα. Μαρία Δαλαμάγκα.

Η ελληνική κρίση & οι ψυχολογικές επιπτώσεις, με ομιλητή τον ψυχολόγο και διδάκτωρ του Α.Π.Θ κ. Μάρκελλο Τσιούπρα.

Καρκίνος: Ψυχολογικοί παράγοντες που εμπλέκονται, ψυχολογικές αντιδράσεις & πια είναι η ψυχολογική ασπίδα κατά της νόσου, με ομιλητή τον ψυχοθεραπευτή, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Breyer και παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής "Μπορείς" κ. Δημήτρη Κίμογλου.

Στο τέλος ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα έλυσε τις απορίες του με διάφορες ερωτήσεις προς τους ειδικούς.

Σημειώνεται ότι για τις βεβαιώσεις που θα παραλάβουν όσοι παρακολούθησαν την ημερίδα, θα υπάρξει ανακοίνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή, η Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Π.-Α. Δέσποινα Καλδερεμτζή, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Χρήστου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άλκης Νουσηκύρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News