Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ν. Πέλλας: Στην τελική ευθεία το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο - Σε εκλογικό συναγερμό η ΝΔ

Η πιθανή 6άδα της ΝΔ στο Νομό Πέλλας

Σε εκλογικό συναγερμό αποφάσισε να θέσει τον κομματικό μηχανισμό ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς έχει ξεκαθαρίσει ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν το Πάσχα.

Σήμερα το μεσημέρι η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ που συνεδριάζει υπό την προεδρία του ίδιου θα αποφασίσει σειρά προεκλογικών δράσεων. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, θα γίνει συζήτηση για το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών του Αντώνη Σαμαρά αλλά και των στελεχών του κόμματος που το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν σειρά επισκέψεων στην περιφέρεια, προκειμένου να ενημερώσουν για τους βασικούς άξονες του νέου προγράμματος της ΝΔ το οποίο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Όλα αυτά συνεπάγονται το «κλείσιμο» των ψηφοδελτίων.

Στο Ν. Πέλλας φαίνεται πως η «μπίλια» έχει κάτσει στα εξής ονόματα, αν και μέχρι την τελική ανακοίνωση όλα είναι ρευστά:

  • Γιώργος Καρασμάνης
  • Διονύσης Σταμενίτης
  • Παρθένα Φουντουκίδου
  • Δάνης Τζαμτζής
  • Άλκης Νουσηκύρου
  • Άννα Βαμβάκη (ή Μαρτίνα Ζιάκα)
 

10 σχόλια:

  1. Ευτυχώς Παναγία μου,που θα είναι υποψήφιοι 4 παλαιοί, γιατί δεν θα πονοκεφαλιάσω καθόλου, θα επιλέξω μεταξύ των 2 νέων.
    Βέβαια, θα ακολουθήσουν σχόλια που θα αναφέρονται στη μεγάλη προσφορά (30 + χρόνων) των παλαιών, για το πόσο σπουδαίοι είναι κλπ. Μπορεί να ακολουθήσει και σχόλιο του τύπου:"ψήφισα Πασοκ, αλλά τώρα ψηφίζω Καρασμάνη ή Δάνη" ή και σχόλια επιθετικά για τους πιθανούς νέους υποψήφιους. Μπορεί το ψηφοδέλτιο να μην ανανεωθεί όσο θα έπρεπε, αλλά οι ψηφοφόροι θα φροντίσουν για την ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Τελευταίο όνομα(όχι της παρένθεσης) όμως εεε;;; Τι προσφορά τι ικανότητες!!!! Πολύχρωμο αλεξίπτωτο στη Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τέτοιο ψηφοδέλτιο, χαράς ευαγγέλιο για Καρατζαφέρη και Μπακογιάννη στο νομό μας.
    Μα είναι δυνατόν ο Σταμενίτης από το πουθενά υποψήφιος;
    Ο Νουσυκύρου δε μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες αποχώρησε οικειοθελώς από το ψηφοδέλτιο και μετά την εκλογή του στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων να πάρουν τα μυαλά του αέρα και να διεκδικεί;
    Έχω την εντύπωση ότι ο Σαμαράς δεν θα βάλει τα χεράκια του και να βγάλει τα ματάκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά το σχόλιο του 7:48, ψηφίζω Σταμενίτη με τα 2 χέρια. Όσο για τη "χαρά" της κόρης του πατέρα της (Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κούβελου)θυμίζω ότι με όλα τα ΜΜΕ μαζί της, παίρνει μετά βίας 2%. Επίσης τον άλλον τον μνημονικό "φλικ - φλακ θεατρινοκωλοτούμπα" τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι όσοι έχουν έστω και μία σταγόνα μυαλό, για αυτό και το ποσοστό του πέφτει κάθε μέρα. Τώρα εάν κάποιος πιστεύει ότι, η Μητσοτάκη και ο κωλοτούμπας θα πάνε καλά στο νομό μας, ή είναι 100% μνημονιακός ή ΠΑΣΟΚος ή θυμωμένος γιατί δεν "παίζει" το όνομα του στους πιθανούς υποψηφίους της Ν.Δ ή απλά παίρνει ληγμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ.ΤΕΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ(ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΝΤΑΝΗΣ)ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...;ΚΑΙ Ο ΜΠΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν σας κανει εντύπωση που Καρατζαφερης και Μακογιαννη ανακοινωσαν ονόματα υποψηφίων σε όλους τους νομούς εκτός από την Πέλλα;
    αραγε τι περιμένουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ολοι η προμαχοι ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ 'ΤΩΡΑ'!!
    ...εστω καρατζαφυρερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News