Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κλείνει το υποκατάστημα ΙΚΑ της Αριδαίας - Διατηρούνται μόνο σε Έδεσσα και Γιαννιτσά

Ψήφισμα του Δ.Σ. Αλμωπίας

Άλλη μία υπηρεσία ετοιμάζεται να βάλει "λουκέτο" στην Αριδαία.

Σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε ο Δήμαρχος στο σώμα του Δ.Σ. Αλμωπίας, ο Διευθυντής του ΙΚΑ ενημέρωσε τον Δήμο με έγγραφη επιστολή του ότι ο νέος σχεδιασμός προβλέπει τη λειτουργία δύο υποκαταστημάτων στο Νομό Πέλλας τα οποία θα στεγάζονται σε Έδεσσα και Γιαννιτσά, "θυσιάζοντας" αυτό της Αριδαίας.

Ο Δήμαρχος πρότεινε ψήφισμα με το οποίο ζητά να μη κλείσει το υποκατάστημα της Αριδαίας, καθώς αυτό θα προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία στους πολίτες της Αλμωπίας και θα υποβιβάσει την περιοχή.

Το ψήφισμα έγινε δεκτό με κάποιες διορθώσεις από το υπόλοιπο σώμα του Δ.Σ., με τον Πέτρο Ζέρζη να προτείνει πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, καθώς όπως είπε το επόμενο θύμα θα είναι το Δασαρχείο. Πρότεινε συγκεκριμένα να καταληφθεί για μία μέρα το Δημαρχείο ώστε να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους.

Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη...


...συνάντηση των τοπικών φορέων με τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων στην αίθουσα του Δ.Σ. στην οποία θα κληθούν οι τέσσερεις Βουλευτές της Πέλλας και ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ο Νίκος Αποστολίδης τόνισε πως αν συνεχίσουν τα λουκέτα, η Αριδαία θα γίνει χωριό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News