Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 31η του μηνός Ιανουαρίου, έτους 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00΄ (6:00 μ.μ.) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1ο: ΄Εγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.), οικονομικού έτους 2012.

2ο: ΄Εγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, οικονομικού έτους 2012.

3ο: Κατανομή της πίστωσης των 337.315,00 € (ΣΑΤΑ), για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Δήμου σε συγκεκριμένους Κ.Α. του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2012.

4ο: Κατανομή της πίστωσης των 394.343,00 € (ΣΑΤΑ), για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Δήμου σε συγκεκριμένους Κ.Α. του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2012.

5ο: Αίτημα για παραχώρηση στο Δήμο Αλμωπίας του υπ΄ αριθμ. 198 οικοπέδου, Ο,Τ. 28, έκτασης 3.191 τ.μ., εντός του οποίου βρίσκεται το Δημοτικό Σχολείο ΄Ορμας.

6ο: Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2012, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

7ο: Εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Υδραίας.

8ο: Αίτημα της WIND ΕΛΛΑΣ για την τροποποίηση των όρων του συμφωνητικού εκμίσθωσης δημοτικής αγροτικής έκτασης στη θέση «Λουτρών Λουτρακίου».

9ο: Ορισμός 3/μελούς επιτροπής για την παραλαβή κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων από το Ίδρυμα Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) πρώην Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, (Για σύνταξη πρωτοκόλλου παράδοσης και παραλαβής μετά των υπαρχόντων σχεδίων και λοιπών στοιχείων που θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σύμβασης).

10ο: Ορισμός μελών της Επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης υπηρεσιών (εργασιών και μεταφορών) (άρθρο 64 παρ. 14 του Π.Δ. 28/80).

11ο: Αιτήσεις πολιτών για τη διαγραφή – διόρθωση από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Αλμωπίας.

12ο: Επιστροφή των αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών του κ. Ισμυρλή Βασιλείου του Χριστόδουλου και της κ. Φωτιάδου Παρθενόπης του Γεωργίου.

13ο: Σύναψη σύμβασης με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, για την προμήθεια τροφίμων (ομάδα Β΄ τρόφιμα παντοπωλείου), για τις ανάγκες της μαθητικής εστίας.

14ο: Αίτηση του κ. Πέϊκου Χρήστο του Τραϊανού, για την χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, εντός του καταστήματός του «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Λουτρακίου.

15ο: Αίτηση της κ. Γεωργίαδου Σοφίας του Ηλία, για την χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητών λαϊκών αγορών.

16ο: Αίτηση του κ. Τσάπα Βασιλείου του Αλεξάνδρου, για την χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητών λαϊκών αγορών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News