Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο Σαμαράς θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές;

Δεν θα ψηφίσει τη νέα Δανειακή Σύμβαση

Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα διατηρήσει την αντεπίθεσή του σε όλα τα μέτωπα και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Πολλές είναι οι φωνές που αναφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση του PSI η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη νέα Δανειακή Σύμβαση, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές. Αυτό συνεπάγεται ότι πολιτικός του αντίπαλος θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου…

Το βέβαιο είναι ότι...

...οι συμφωνίες του Προέδρου της ΝΔ με τους Ρώσους που πέτυχε ο πρόεδρος της ΝΔ, έδωσαν νέους άσσους στα χαρτιά του.
 

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News