Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Βάσω Παπανδρέου: "Ο Γιώργος θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει"

«Το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλο πρόβλημα με την πολιτική που ακολουθήσαμε και τη διαχείριση της πολιτικής. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Απαισιόδοξη για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε η βουλευτής του κόμματος Βάσω Παπανδρέου σημειώνοντας πως το Κίνημα είναι πολύ δύσκολο πλέον αν ανακάμψει.

Η κ. Παπανδρέου έστρεψε τα πυρά κατά του προέδρου Γ. Παπανδρέου τονίζοντας πως «θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει, ώστε να υπάρχει συνοχή και καλύτερος συντονισμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλο πρόβλημα με την πολιτική που ακολουθήσαμε και τη διαχείριση της πολιτικής. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας» τόνισε.
 

1 σχόλιο:

  1. Ρε Βασούλα αυτός είναι γενικά φευγάτο άτομο. Αυτόν τον κάνατε πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και πανηγυρίζατε για το 1000000 πασόκους που τον ψήφισαν. Τώρα καταλάβατε ότι είναι ανίκανος και ζητάτε να φύγει. Μήπως πρέπει να φύγετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News