Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Νίκες για τις ομάδες μπάσκετ αντρών, κορασίδων και γυναικών του ΦΟΑ


Μπάσκετ Ανδρών

ΦΟΑ - Ζαφειράκη Νάουσας 76-55

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα της Αριδαίας, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου και συνεχίζει να προηγείται στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας επιβλήθηκε του Ζαφειράκη Νάουσας με σκορ 76-55. Και σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του ΦΟΑ παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες(Παπαβραάμ, Τοπαλίδης, Χαραλαμπίδης, Μπαλτάκης, Σαρακανλής).

Στο 1ο δεκάλεπτο η ομάδα της Νάουσας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και με συνεχόμενα τρίποντα από μεγάλη απόσταση έκανε ένα επί μέρους σκορ 11-17. Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα της Αριδαίας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έπαιξε πιεστική άμυνα και περιόρισε σημαντικά τους φιλοξενουμένους που έβρισκαν λύσεις σε βεβιασμένα μακρινά τρίποντα. Η επίθεση ήταν καταιγιστική και με αιχμή του δόρατος τον Υφαντίδη πέτυχε 24 πόντους.
Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα του ΦΟΑ ήταν καλύτερη, έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και κράτησε μια σημαντική διαφορά στο σκορ.
Το 4ο δεκάλεπτο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των αθλητών του ΦΟΑ, που πέτυχαν 24 πόντους. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί Λιούγκας- Μάρκου.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΦΟΑ καλείται...

να ανασυνταχθεί, να παραταχθεί πλήρης και να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Κιλκίς. Από το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης θα κριθεί και η πρώτη θέση του πρωταθλήματος, που θα οδηγήσει απευθείας σε άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Στον Α΄ γύρο η ομάδα της Αριδαίας επιβλήθηκε με διαφορά 8 πόντων.
Δεκάλεπτα: 11-17, 24-12(ημίχρονο 35-29), 18-15, 24-12(τελικό 76-55).

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:







ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ – Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 16 - 94

Ένας διαρκής μονόλογος του ΦΟΑ ήταν το παιχνίδι των Κορασίδων Κεραυνός Άσπρου – ΦΟΑ. Κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα, πέρα από την μεγάλη διαφορά του σκορ, ήταν και οι 54 πόντοι που σημείωσε η αθλήτρια του ΦΟΑ Γεωργολούμη.
Δεκάλεπτα: 5-32, 4-27(ημίχρονο 9-59), 4-16, 3-24.
Σύνθεση(Σιάγας): Κερμιζίδου 23, ΚαΪλάρη, Πουσίνη 10, Κωνσταντνίδου 7, Γεωργολούμη 54
Η ομάδα του ΦΟΑ προηγείται στην βαθμολογία του ομίλου και όλα δείχνουν ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ στον τελικό, με τον πρωταθλητή του άλλου ομίλου. Η πρωταθλήτρια ομάδα θα λάβει μέρος στην Τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Χωρίς αγώνα με 20-0 κέρδισε ο ΦΟΑ την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Αριδαίας που αναμένετε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΚΑΣΚΕΜ, θα λάβει μέρος στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News