Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αλμωπία: Ισχυρό πλήγμα στη Δημαρχιακή παράταξη - Η επιστολή που τάραξε τα νερά

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Aridaia News

Ισχυρό «ηλεκτροσόκ» έχει προκαλέσει στη Δημαρχιακή παράταξη η επιστολή του Τάσου Θεοδωρίδη με την οποία επιρρίπτει ευθύνες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ αναφέρετε στον πρώτο χρόνο Διοίκησης της Επιχείρησης και τονίζει σε πολλά σημεία ότι δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν.

Μάλιστα, ρίχνει το «γάντι» στον Βασίλη Κανονίδη, λέγοντας πως πολλές φορές έκανε προτάσεις που δεν λήφθηκαν σοβαρά υπόψη. Επίσης τον κατηγορεί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα εξυγίανσης της ΔΕΥΑ, κάτι που όπως υποστηρίζει «θα έπρεπε να ήταν βασική προτεραιότητα του Προέδρου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, ο κ. Κανονίδης...

...δεν σκοπεύει να σηκώσει το «γάντι» και δεν προτίθεται να απαντήσει στο συγκεκριμένο κείμενο, αν και είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Από την άλλη, κανείς δε γνωρίζει αν ο Δήμαρχος πάρει θέση, μιας και είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη κόντρα βγαίνει προς τα έξω και επίσημα.

Πάντως, τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης έχουν χωριστεί στα δύο, καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση είναι σωστή γιατί ξεκινάει έναν δημόσιο διάλογο, ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι ο κ. Θεοδωρίδης θα έπρεπε να τηρήσει το ρητό που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Aridaia News είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι τεταμένες (διάβασε το σχετικό δημοσίευμα).

Διαβάστε 0λόκληρη την επιστολή με κλικ ΕΔΩ!
 

6 σχόλια:

  1. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΡΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΧΑΣΕ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ,ΠΡΟΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΗ Ο ΠΑΣΟΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΕΥΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο Ο4:11 Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ" ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΖΟΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΟΝ. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το θέμα είναι αν πληρώνονται εκεί με τα δικά μας λεφτα για να μαλωνουν.......λοιπόν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o kyrios theodoridis leyta den pairnei pou einai stin deya...........
    poio einai to symfero tou???eseis ti lete?????
    na fygoun ta apobrasmata einai to sosto kai mprabo alli mia fora sto kyrio theodoridi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άντε ρε ασχοληθείτε με κανένα άλλο. δεν φτάνει που δεν βοηθάει κανένας τον Κανονίδη του δημιουργείτε και προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News