Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

«Θερμό επεισόδιο» στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το "ρεσιτάλ" ήρθε η αλήθεια

«Θερμό επεισόδιο» δημιουργήθηκε κατά τη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Ο Χρήστος Μπίνος χαρακτήρισε απαράδεκτη την στάση του Αντιδημάρχου Νίκου Παρούτογλου ο οποίος σε προηγούμενη Συνεδρίαση απείλησε τους εργολάβους που προχωρούν σε κατασχέσεις ότι θα τους στείλει το ΣΔΟΕ.

Μετά τη σχετική τοποθέτηση του κ. Μπίνου ξεκίνησε από την Δημοτική Αρχή ένας αγώνας δρόμου για την απόδειξη του αντιθέτου. Δηλαδή προσπαθούσαν για πολλή ώρα να μας πείσουν ότι αυτό δεν ειπώθηκε, τη στιγμή που όλοι είχαμε γίνει κοινωνοί της συγκεκριμένης δήλωσης του κ. Παρούτογλου.

Τελικά ο κ. Μπίνος πάνω στον εκνευρισμό του είπε ότι αν αυτό δεν είναι γραμμένο στα πρακτικά, τότε ίσως και να υπάρχει θέμα αλλοίωσης. Αυτό βρήκε αντίθετους τους υπαλλήλους που κρατούν τα πρακτικά οι οποίοι θίχτηκαν.

Μετά το «ρεσιτάλ» του Δημάρχου και μελών της συμπολίτευσης ο Αντιδήμαρχος παραδέχτηκε ότι το είπε και μάλιστα τόνισε για ακόμη μια φορά ότι...

...«όσοι έκαναν κατασχέσεις χωρίς να κόψουν τιμολόγια θα σταλούν στο ΣΔΟΕ».

Παραθέτουμε απόσπασμα της συνέντευξης που μας είχε παραθέσει ο Νίκος Παρούτογλου και επιβεβαιώνει ότι είπε τη φράση. Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη κάντε κλικ στην εικόνα.


Δείτε τους διαπληκτισμούς που δημιουργήθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:
 

15 σχόλια:

  1. Εγώ γιατί δεν βρίσκω καθόλου μα καθόλου αρνητική την προοπτική όλοι όσοι είχαν οικονομικά ¨αλισβερίσια¨ με τους πρώην δήμους Αριδαίας και Εξαπλάτανου να ελεγχθούν από το ΣΔΟΕ;;; εμείς όλοι οι απλοί πολίτες τι έχουμε να χάσουμε;;; Οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης που ελέγχουν το δήμο Εξαπλάτανου βλάπτουν εμάς τους απλούς πολίτες;;; Ο Νικολάκης έκανε 1 μόνο λάθος (πιστεύω ότι σύντομα θα το διορθώσει), έπρεπε από την πρώτη στιγμή να ζητήσει έλεγχο από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, γιατί το σημερινό χρέος του δήμου και οι κατασχέσεις είναι (πιθανότατα) η απόδειξη ότι, συντελέστηκε κάποιου είδους οικονομικού εγκλήματος στους πρώην δήμους. Και το ερώτημα που πρέπει κάποτε να απαντηθεί είναι: για ποιο λόγο εργολάβοι που "ολοκλήρωσαν έργα" το 05, 06, 07 σήμερα κάνουν κατασχέσεις και δεν απαίτησαν τα λεφτά τους από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές;;; δεν είχαν ανάγκες για πληρωμές κλπ;;; τι συνέβαινε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας..Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γνωστοι ρουφιανοι δωσανε παρων στα ψιλα εδρανα?..αγωνιω να μαθω..Πασοη τα ματια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τη ρουφιανια ολοι αγαπησαν,τους ρουφιανους κανενας. στην αρχαια μακεδονια ο βασιλιας Φιλιππας τους ρουφιανους μετα τη ρουφιανια τους τους εκτελουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΕΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ. "ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ." ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ Η ΚΡΙΣΗ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dwsame eksousia se xtesina tsoutsekia kai poulane magia ntroph neos anthrwpos na kanei ton roufiano poios nomizei pws einai epitelous.
    eseis oi neoi sto dhmo katevaste ligo tis mites sas ante ftanei pia!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο "κωλοτούμπας" Παρούτογλου, παρασέρνει και τον Πασόη σε παιδαριώδη λάθη. Ας καταλάβει επιτέλους ποιους έχει δίπλα του ο Δήμαρχος και ας λάβει τα μέτρα του. Ο Παρούτογλου ας πάει να βρει κανένα στανταράκι για το στοίχημα και ας αφήσει τα υπόλοιπα. Φυσικά για τίποτα καλύτερο δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΜΩΡΕ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ?????ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ?????ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΟΛΑ , ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?????ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ..... ΑΧΡΗΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απαραδεκτο ύφος και ήθος από ένα θρασύ πιτσιρικά.Μαζέψτε τον πριν ειναι αργά.Με τέτοια διαπαιδαγώγηση όμως τι θα περιμενε κανείς?
    κρίμα στον πασόη για τις επιλογές του.
    Δημήτρη την άλλη φορά να πας στη Θηριόπετρα για ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 4 Ιανουαρίου 2012 10:44 μ.μ. ...
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΉΣΩ ΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ,ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
    Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!!!!!!!
    ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΥΣΟΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 5 Ιανουαρίου 2012 1:48 μ.μ. ....
    ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΙΚΟΣ.
    ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΟΥ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ!ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΩΡΦΟΣΗΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ,"ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ".
    ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΔΟΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.
    ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ(ΕΡΟΛΑΒΟΙ) ΟΥΤΕ ΑΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ,,ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ,ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΠΩΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΣΙΤΙΡΑ ΑΠ¨¨ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΚΑΝΕΣ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΗΧΙΣΕΙ,Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ..ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑΣΕ ΛΥΝΤΖΑΡΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΕΔΡΑΝΑ ΘΑΡΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΦΩΝΤΑΣ..ΟΕΟΟ..ΔΗΜΑΡΧΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News