Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Εύης Αλακιόζογλου στο πλευρό του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας

Τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να επικροτούνται και να υποστηρίζονται με ποικίλους τρόπους ώστε να αλλάξει η νοοτροπία των πολιτών

Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας ευχαριστούν θερμά τους μαθητές και τη Διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Εύης Αλακιόζογλου για την σημαντική προσφορά παιδαγωγικού και εποπτικού υλικού στο σχολείο μας με χρήματα που συγκέντρωσαν οι μαθητές από τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα που έψαλαν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι μαθητές γνώρισαν τα παιδιά μας ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, και πήραν μια γεύση από τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις καθώς και το έργο που επιτελείται σ΄αυτό.

Στη συζήτηση που ακολούθησε είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Διευθυντή του σχολείου και το διδακτικό προσωπικό σε θέματα σχετικά με την αναπηρία.

Τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να επικροτούνται και να υποστηρίζονται με ποικίλους τρόπους ώστε να αλλάξει η νοοτροπία των πολιτών.


 

6 σχόλια:

  1. μπραβο στα παιδια και στην καθηγητρια τους.τελικα μονον ετσι θα αντιμετωπιστουν τα προβληματα μας.ιδιωτικες προτοβουλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους μαθητές και τη διεύθυνση του φροντιστηρίου. Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας και αν από μικρή ηλικία ενημερωθούν και πάρουν τη τύχη τηε πατρίδας μας στα χέρια τους ίσως δούμε καλύτερες μέρες και πιο ανθρώπινη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο μπράβο στην Εύη και τους μαθητές της, καθώς δώσαν ένα καλό παράδειγμα αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.
    Και πάλι μπράβο σε όλους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο Ευη και συγχαρητηρια για αυτη την κινηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. skopos einai na ta uymvmaste p a n t a ayta ta paidia........panta omvs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News