Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοβουλία της Π. Φουντουκίδου για την εξυπηρέτηση των πολιτών της Πέλλας

«Οι κάτοικοι των Γιαννιτσών αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Έδεσσα, ξοδεύοντας τουλάχιστον 20 ευρώ και μισή μέρα απασχόλησης για μια θεώρηση φαρμάκων την οποία όφειλε να εξασφαλίσει η Πολιτεία»

Μία σημαντική πρωτοβουλία έλαβε η Παρθένα Φουντουκίδου.

Η πρώην Βουλευτής της ΝΔ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, με σκοπό να του μεταφέρει τα παράπονα ασφαλισμένων του Ν. Πέλλας για την ταλαιπωρία και τις δαπάνες που υφίστανται προκειμένου να θεωρήσουν τις συνταγές φαρμάκων τους.

Όπως μετέφερε η κ. Φουντουκίδου στον κ. Λοβέρδο, «οι κάτοικοι των Γιαννιτσών αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Έδεσσα, ξοδεύοντας τουλάχιστον 20 ευρώ και μισή μέρα απασχόλησης για μια θεώρηση φαρμάκων την οποία όφειλε να εξασφαλίσει η Πολιτεία».

Η δέσμευση του Υπουργού κατά τη συνομιλία του με την πρώην Βουλευτή, ήταν ότι...

...«θα αναζητηθεί λύση στο δίκαιο αυτό αίτημα».

Επίσης την ενημέρωσε ότι και άλλοι ασφαλισμένοι έχουν απευθυνθεί τηλεφωνικά στο Υπουργείο για αυτό το θέμα.
 

20 σχόλια:

  1. eleos pia ftanei tous pisteuoume kai tous akoume kaneis tous de noiazetai pragmatika ola gia th psifo ginontai... DELETE se olous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα σας επιασε ο πονος για τον τοπο μας... παλιοψευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΡΙΑ Παρθένα Φουντουκίδου είναι μία πολιτικός που όσο ήταν στη Βουλή ΠΟΤΕ δεν ακούστηκε το όνομά της για αρνητικό λόγο. Καλό αγώνα Κυρία Φουντουκίδου. Η Πέλλα θα σας τιμήσει για όλα όσα προσφέρατε και για όλα όσα θα προσφέρετε στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. popi eimaste mazi sou. opws ola auta ta xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. RE AKOMA MAS DOULEYEI H POPARA EDW O PANELHNIOS FARMAKEYTIKOS SYLOGOS .DEN MPOREI NA TA VGALEI PERA ME TON PSYXAKIA LOVERDO.FTANEI PIA TA PSEMATA .ANTE RE OLOI OI PSEFTES SPITIA SAS FTANEI POIA NA MAS DOULEVETE .

      Διαγραφή
  5. sigoyra theloyme ananeosi alla h popi xexorise prosfere stin pella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ τηλεφώνησα!!!! Σπουδαία δουλειά !!!!!! Όχι άλλο δούλεμα. Φτάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ! ΑΙΣΧΟΣ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πρώτα ψυχοφάρμακα τα πήρα το ΄89 όταν εκλέχτηκε η Πόπη βουλευτής, όλοι οι καλοί μου φίλοι το ξέρουν (και οι εντός και οι εκτός ιδρύματος). Παρακαλώ όμως να μου εξηγήσει κάποιος, γιατί όταν λέω ότι, θέλω να ψηφίσω την Πόπη με ρωτάνε αν παίρνω ληγμένα; και γιατί άλλοι μου λένε ότι, τα φάρμακα μου δεν αρκούν και πρέπει να κάνω λοβοτομή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τουλαχιστον ξεχωρίζεις ποια ειναι τα ληγμένα, ποια τα φασόν,η τα θεραπευτικα η σε κουραρουν κομπογιανιτες

      Διαγραφή
  9. Φτάνει τόσα χρόνια που μας έσωνε. ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΩΘΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε φιλε 10:20 χάπια παίρνεις η δουλεύεις στο πολιτικό της γραφείο
    μαύρο στην ποπη υπάρχουν και νεα παιδιά καθαρά και όχι γιαλαντζί πολίτικοι που το μόνο που κάνουν είναι να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους

    τελικά υπάρχουν ακόμη πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ... ΛΕΥΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοφος ο λαος και δεν σε εκλεγει για την πλάκα του 7 φορές.Νομίζω δεν υπάρχει άλλο προηγούμενο.Αφου εισαι ενημερωμένος θα θυμασαι οτι 1363 ψηφοδελτια δεν προσμετρηθηκαν στην ΝΔ,ενω η εδρα 'αλλαζε για 20. Οσο για τα λευκα ψηφοδελτια σε ρωτω ευθεως. πιστευεις οτι ειναι ακυρα,'΄διαβασε Τσατσο,Βενιζελο

      Διαγραφή
    2. 7 ekloges kerdisate?? auto leei polla. den einai dynaton na mi xerei ti psifizei o kosmos. gia na sas epilexei toses fores simainei pws kati prosferate se ayton ton topo. sas euxomai ta kalytera kai me ti niki. oi neoi anthrwpoi epizitoun thn empeiria kai eidika apo anthrwpous san kai sas. kai to oti eiste mesa sta pragmata akoma kai sto internet, leei polla.

      Διαγραφή
  12. KYΡΙΑ ΠΟΠΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ .ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω γιατι μου πετας την μπαλα.καποιοι θα νομισουν οτι το κανεις σε συνενοηση.Αγαπητε ανώνυμε οσα χανονται σημερα και φοβούμαι και αλλα αυριο απο τους ασφαλισμένους,ειναι κεκτημένα που διεκδικήσαμε με αγωνες οχι απο την ασφαλεια του σπιτιου μας αλλα σε δρόμους καισε σκληρες διαβουλεύσεις. Δέν ηρθαν ουρανοκατέβατα.Για την σύνταξη στην χήρα αγρότισσα τίναζα νομοσχέδιο στον αέρα εαν δεν ψηφιζόταν. για τά ασφ.δικαιώματα εποχικά εργαζομένων,καταψήφισα νομο της παραταξής μου.Θα 'επρεπε να γνωρίζεις την συμβολη μου στην ανεγερση του νοσοκομειου Γιαννιτσών,την επέκταση του νοσ της εδεσσασ,την δημιουργία νεων τμημάτων, την στελέχωσή τους τα νεα κέντρα υγείατα αγροτικα ιατρεια και τις προσπάθειες για ευρυθμη λειτουργία καθε φορά και ητανε πολυ συχνά, που είχανε προβλήματα. ΙΚΑ,ΤΕΒΕ και ολοι οι φορείς περίθαλψης του νομου μας με την απόλυτη υποστήριξή μου. θυμίσου οτι ανεστειλα την εγκύκλιο για μη ενταξη στο ΤΕΒΕεπαγγελματιων σε χωρια κατω των 2000 κατ.τις προσπαθειες για βελτιωση παροχων στον ΟΓΑ ΚΑι τους αναπήρους,ατομα με ειδικέσ αναγκες,πολυτεκνους[ητανε καποια απο τις πολλες φορες κατακαλοκαιρο ισως εκανες τα μπανια σου,που εσωσα την κατασταση]πολιτες που συναντουσαν το τερας της γραφεοκρατειας,την διαφθορά και τον αποκλεισμό στην εξυπηρέτησή τους στους τομείς υγείας,, που έπρεπε να βρουν το δικαιό τους να πανε στο εξωτερικο ,να βρούνε ενα κρεββατι ισως ξέρουν καλυτερα απο εσένα κάποια πράγματα,για να μην ξεχάσω και την λειτουργία παραρτήματοσ ΟΚΑΝΑ στον νομο με δική μου πρωτοβουλία.για να παμε στο προκείμενο,οι ασφαλισμενοι των Γιαννιτσων και της Αριδαίας δεν πήγαιναν στην Εδεσσα.Καθε σχετικό εγγραφο στην διάθεσή σου.πραγματι,όχι δεν ντρεπομαι, αντιθέτωα δηλώνω υπερήφανη για την προσφορά μου στον συγκεκριμένο τομέα

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

      Διαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΠΗ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕΣ, ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΩΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ολοι με την κυρια φουντουκιδου μαζι στον αγωνα, στην αθηνα μενω, θα την ψηφησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News