Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

"Εργάζονται στη ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. Αλμωπίας άτομα με μαύρα";

Σαφέστατες αιχμές άφησε ο Πέτρος Ζέρζης για την ΔΗΚΕΔΑ Αλμωπίας

Απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Επιχείρησης έθεσε το ερώτημα "αν υπάρχει κόσμος που δουλεύει στη ΔΗΚΕΔΑ με μαύρα".

Ανέφερε μάλιστα ότι κάποιοι κυκλοφορούν και λένε ότι η Επιχείρηση τους οφείλει χρήματα και πως ένα τουλάχιστον άτομο το μετέφερε και στον ίδιο προσωπικά.

Η Αθηνά Δούκα χωρίς να δώσει μία σαφή απάντηση άφησε να εννοηθεί πως οι περισσότεροι εργάζονται εθελοντικά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Κατερίνα Μπαγκή η οποία πρόσθεσε ότι...

...δέκα άτομα απασχολούνται εθελοντικά και πως υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις που το αποδεικνύουν.

Ο Χρήστος Χουρσόγλου στη συνέχεια ζήτησε από την Αντιδήμαρχο να δώσει μία λίστα με τα ονόματα των εθελοντών για να τα γνωρίζουν τα μέλη του Δ.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο προυπολογισμός της ΔΗΚΕΔΑ προβλέπει έξοδα για το 2012 1.792.997,40 ευρώ, ενώ το 2011 το ποσό ανερχόταν στ0 1.670.036,54 ευρώ.
 

9 σχόλια:

  1. ego mporo na sas fero 10 atoma pou itan sta mawra epi zerzh sta loutra!!!!! ena atomo eidika, pou eixe katewei sto topiko enos xoriou, eklaige sto grafeio tou kai parakalouse na mpei opos ths to eixe iposxethei!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ απλό!!! Δουλεύουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και πληρώνονται με τιμολόγια που κόβουν οι γονείς του για "δήθεν" προμήθειες υλικών ή για απλά έργα... Όλοι ξέρουμε ποιοί είναι. Ας ψάξουν τα τιμολόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω εθελοντρια ειμαι, να μου πουν που πρεπει να παω για να πληρωθω κι εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o ζερζης δεν ξερει οτι ο κοσμος γνωριζει στη θητεια του ως δημαρχος πως σε ολες τις επιχειρησης του δημου οι περρισοτεροι δουλευαν με μαυρα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ<>ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ???ΧΩΡΙΣ ΜΑΥΡΑ??ΚΟΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pleon mono oi gnwstoi,filoi kai sugenois douleuoun...oloi doulepsame maura sta loutra...kserw kai egw polla atoma..opws kai emena!mhn krivomaste pisw apo to daxtylo mas...akou ekei e8elontika...ahaha..einai asteio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφου στην δηκεδα δουλευουν εθελοντικα γιατι δεν τους πληρωνει η δουκα που παιρνει τρεις μισθους?ας ερθει ξανα για ψηφους την περιμενουμε ολοι μαζι.θα παρει τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΟΙ ΟΠΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΟΨΗ (ΓΙΑ ΟΣΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΟΤΙ ΤΑΞΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΟΠΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ.!!!! ΚΥΡΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΠΟΙΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ.!!!!!! ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ : ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΟ : ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙ ΖΕΡΖΗ ΜΑΥΡΑ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News