Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο Δημήτρης Πασόης ετοιμάζει την αυτοκριτική του!

Ο απολογισμός του 1ου χρόνου Διοίκησης

Διευρυμένη συνάντηση με κεντρικό θέμα τον απολογισμό του ενός έτους της Διοίκησης του διευρυμένου Δήμου Αλμωπίας οργανώνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

Ο Δημήτρης Πασόης σκοπεύει να προσκαλέσει όλα τα πρόσωπα που απάρτισαν το ψηφοδέλτιό του και τον βοήθησαν να πάρει την πρωτιά.

Η συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται...

...σύμφωνα με πληροφορίες να γίνει μέσα στον Ιανουάριο και θα περιλαμβάνει και ένα είδος αυτοκριτικής του Δημάρχου ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων.
 

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ Ο ΠΑΣΟΗΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ; ΛΟΓΙΑ,ΜΟΝΟ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: "ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ." ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ;ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ,ΤΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΔΕ ΖΕΡΖΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΡΙΨΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ 2011.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ. ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ μεγάλε γνώστη (2:35)των πολιτικών και παραπολιτικών του δήμου, εσύ που δεν είσαι λίγος όπως ο Πασόης, εσύ που δεν σου σκάβει κανείς το λάκκο - γιατί δεν είσαι δήμαρχος ο ίδιος ή αυτός που στήριξες;; και γιατί είναι δήμαρχος ο Πασόης;;; 2:35 εσύ μπορεί να τα κατάφερες μία φορά αλλά τους κουτσομπόληδες και τα ανυποψίαστα μηδενικά ο λαός τα παίρνει χαμπάρι. Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News