Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ: Αντίο με δάκρυα (photos + video)

Ο Πάμπλο Κοντρέρας φίλησε τη φανέλα του δακρυσμένος και την πέταξε στη Θύρα 4

Συγκινημένοι, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Πάμπλο Κοντρέρας αποχαιρέτησαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν για την προσφορά τους από τους 10.000 φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τούμπα και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους την ώρα, που αποχαιρετούσαν τους φίλους του Δικεφάλου, οι οποίοι τραγουδούσαν τα ονόματά τους.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας φίλησε τη φανέλα του δακρυσμένος και την πέταξε στη Θύρα 4, ενώ κι ο Βιεϊρίνια δάκρυσε, όταν έσκυψε στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που αποχωρούσε προς την καταπακτή...

Περισσοτέρες φωτογραφίες εδώ

Δείτε τα βίντεο
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News