Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ξάνθη-Αρης 0-2

Ο Αρης πέρασε από την Ξάνθη με 2-0 πετυχαίνοντας την τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Σκόραρε ξανά ο Καστίγιο, με 10 τελείωσαν οι Ακρίτες σε ένα ματς που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν 3 ώρες! Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης.

Αλμα πεντάδας για τον Αρη που επικράτησε δίκαια της Ξάνθης με 2-0 στα Πηγάδια με σκόρερ τους Ουμπίντες (60') και Καστίγιο (68') σε έναν αγώνα που διεξήχθη υπό συνεχή έντονη βροχόπτωση. Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στο τρίτο τους σερί τρίποντο, παραμένοντας παράλληλα για έκτο ματς αήττητοι.

Πλέον με τους 3 βαθμούς έφτασαν στους 28 τον 7ο Ατρόμητο και πλησίασαν στον πόντο την Ξάνθη. Παράλληλα και ο Νέρι Καστίγιο συνέχισε να πυροβολεί φτάνοντας τα 7 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια.

Οι Ακρίτες αφού έχασαν στην Κρήτη την περασμένη αγωνιστική για πρώτη φορά μετά από 10 ματς, έχασαν σήμερα και το αήττητο στα Πηγάδια μετά από 6 αγώνες, με αποτέλεσμα να μείνουν 3 βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ με 32.

Ο αγώνας που ξεκίνησε στις 7:30 το απόγευμα ολοκληρώθηκε στις 10:15 το βράδυ αφού ένας κεραυνός στο 90' είχε ως αποτέλεσμα να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα! Το ίδιο είχε συμβεί και στο πρώτο ημίχρονο, μόνο που η διακοπή κράτησε για 8 λεπτά.


Ανασκόπηση

Το πρώτο ημίχρονο είχε στο μεγαλύτερό του μέρος τον Αρη να ελέγχει την κατοχή της μπάλας (57-43%) φτάνοντας τρεις φορές κοντά στο γκολ με τους Καπετάνο (11'), Φατί (12') και Λαζαρίδη (39'). Στις δύο όμως από αυτές, ο Βιβιανί ήταν σε ετοιμότητα και σταμάτησε τους παίκτες του Μασάδο.

Στην αντίπερα όχθη η Ξάνθη προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα, ωστόσο στις δύο πολύ καλές φάσεις που δημιούργησε, τόσο ο Μαρκόβσκι (25') όσο και ο Μαρσελίνιο (43') ήταν άστοχοι.

Πρωταγωνιστής στα πρώτα 45 λεπτά ήταν και ο άστατος καιρός που δυσκόλεψε τους 22 ποδοσφαιριστές, καθώς η δυνατή βροχή που έπεφτε από το ξεκίνημα βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα η καταιγίδα προκάλεσε την πτώση του ρεύματος στο 30, με την αναμέτρηση να διακόπτεται για 8 λεπτά.

Καθάρισε σε 8 λεπτά

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε όσον αφορά την εδαφική υπεροχή του Άρη, άλλαξε όμως το σκορ καθώς οι φιλοξενούμενοι μέσα σε ένα 8λεπτο κατάφεραν και μετουσίωσαν αυτή την περιοχή με δύο τέρματα των Ουμπίντες (60') και Καστίγιο (68').


Αμέσως μετά αποβλήθηκε ο Βάλλας (71') και αφού δεν κατάφερε ο Μαρκόφσκι να σκοράρει σε κενή εστία στο 71', η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Μόνο ο καιρός είχε ...αντίρρηση καθώς ακριβώς στο 90' ένας κεραυνός προκάλεσε νέα συσκότιση.



Τελικά μετά από μία ολόκληρη ώρα η βλάβη στον φωτισμό αποκαταστάθηκε και τα 3 λεπτά των καθυστερήσεων ολοκληρώθηκαν σε ένα γήπεδο ...λίμνη με τους θεατές να έχουν αποχωρήσει!


---
Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News