Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ν. Μυλότοπος - Αλμωπός 1 - 1

Το φιλμ του αγώνα

Δεν κατάφερε ο Αλμωπός να πάρει την πολυπόθητη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ν. Μυλότοπο, παρότι ήταν σαφώς καλύτερος του αντιπάλου του και το τελικό 1-1 αφήνει μια πικρή γεύση στην ομάδα της Αλμωπίας.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο, που η ομάδα του Μυλότοπου μπήκε δυνατά στον αγώνα και πίεσε, οι παίκτες του Αλμωπού ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, δημιούργησαν αρκετές φάσεις και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τη γηπεδούχο ομάδα.

Ειδικά μετά το 32ο λεπτό που ο Κανωτίδης έδωσε το προβάδισμα στον Αλμωπό, με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά πίστεψαν περισσότερο στη νίκη και έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Το πέναλτι όμως που καταλόγισε στο 73ο λεπτό ο διαιτητής Φωτιάς έδωσε τη δυνατότητα στο Ν. Μυλότοπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να καταφέρει να πάρει την ισοπαλία.

Το φιλμ του αγώνα:

3' δυνατή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτυ για τον Μυλότοπο, η μπάλα λίγο άουτ.

9' απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον Μυλότοπο, με υπερένταση ο Χρήστου σε κόρνερ.

10' παράλληλη συρτή σέντρα από τον Τσιμτσιρίδη, εξ' επαφής δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Τσαουσίδης.

32' ΓΚΟΛ 0-1 για τον Αλμωπό με τεχνικό σουτ του Κανωτίδη αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

54' σουτ του Τσαουσίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ενώ ήταν χωρίς αντίπαλο, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

58' ισχυρό συρτό σουτ του Τσιμτσιρίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε κάτω από τον τερματοφύλακα του Μυλότοπου, αλλά κατέληξε βασανιστικά σε κόρνερ, αφού τη βρήκε με τα πόδια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και της άλλαξε πορεία.

73' Γκολ 1-1 για το Ν. Μυλότοπο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

79' ωραίος συνδιασμός του Ν. Παπαδόπουλου με τον Κανωτίδη, με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

88' ανενόχλητος ο Ν. Παπαδόπουλος έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Φωτιάς, Βοηθοί: Δεμερτζής, Μιχάλογλου.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Πανταζής, Δεμίρης, Μιχαηλίδης, Κανωτίδης, Τσιμτσιρίδης, Παπαδόπουλος Ι. (86' Θωμάς), Παπαδόπουλος Ν., Τσόλκας, Τσαουσίδης (90+ Βοτάρης).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News