Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τουλάχιστον 10% κάτω οι μισθοί των Στρατιωτικών από τον Ιούνιο

Το κυβερνητικό επιτελείο δεν το κρύβει πια.Τον Ιούνιο έρχεται νέο "τσεκούρωμα" στους μισθούς των στρατιωτικών

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.Τα ειδικά μισθολόγια που έρχονται τον ερχόμενο Ιούνιο με απαίτηση της τρόϊκας, θα προβλέπουν "μεσοσταθμικά" όπως λένε από τη κυβέρνηση μειώσεις τουλάχιστον 10%!

Ποιους αφορούν; Στρατιωτικούς,Σώματα Ασφαλείας,δικαστικούς και διπλωμάτες. Κάθε κλάδος θα υποστεί διαφορετικό ποσοστό περικοπής στο εισόδημά του και γι΄ αυτό λένε ότι μεσοσταθμικά η μείωση θα είναι στο 10%!

Ακόμη κι αν για τους στρατιωτικούς γίνει -υποθετικά λέμε- το μικρότερο ποσοστό περικοπής ,η οικονομική τους κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο.

Τα σενάρια που κυκλοφορούσαν...

...μέχρι πρόσφατα για τα ειδικά μισθολόγια δεν υπάρχουν πια. Αυτά προέβλεπαν μειώσεις σε κάποιους βαθμούς και κάποια σταθεροποίηση των μισθών σε χαμηλότερους βαθμούς. Αυτά τα ξεχνάμε ,γιατί οι δανειστές ένα πράγμα μόνο ζητάνε:κι άλλες περικοπές.

---
Πηγή: OnAlert.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News