Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Καρασμάνης: Από το 1974 στις επάλξεις της ΝΔ - 37 χρόνια μετά διεγράφη από το κόμμα

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να χωρίσουν οι πολιτικοί τους δρόμοι

Από το 1974 είναι στέλεχος της ΝΔ ο Γιώργος Καρασμάνης.

Ο Βουλευτής Ν. Πέλλας που διεγράφη χθες βράδυ με εντολή του Αντώνη Σαμαρά ανήκε στο δυναμικό του κόμματος τα τελευταία 37 χρόνια. Το 1985 ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Από το 1996 εκλέγεται Βουλευτής στο Νομό Πέλλας, ενώ μέχρι χθες κατείχε τη θέση του Τομεάρχη Αγροτικού της ΝΔ.

Πολιτική δραστηριότητα του Γ. Καρασμάνη:

Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες:

- Βουλευτής Πέλλας στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004 και του 2007
- Διετέλεσε στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, πρόεδρος και μέλος της Διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου καθώς επίσης και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού

Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες:

- Στέλεχος της Ν.Δ από το 1974
- Υπήρξε υπεύθυνος της διοικούσας επιτροπής της Γραμματείας Αγροτικού ( 1985-1989)
- Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας το 1985 και μετέσχε στη σύνταξη του αγροτικού προγράμματος του κόμματος
- Στις 4.11.2004 εξελέγη τομεάρχης της Ν.Δ στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
- Κατά την την περίοδο 1996-2003 ήταν αρμόδιος της Ν.Δ για τις σχέσεις με την Ε.Ε, την Α.Τ.Ε και την Παγκόσμια Οργάνωση Εμπορίου, για τους εποπτευόμενους οργανισμούς του υπουργείου Οικονομικών, καθώς και για τον οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων και τη φυτική παραγωγή, το εμπόριο, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την Επιτροπή Ανταγωνισμού
 

9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΙΩΡΘΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ(ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1).

    ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΡΙΔΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο Καρασμάνη ΔΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Έκανες αυτό που έπρεπε. Για να μείνεις όμως στη συνείδησή μου ακέραιος και έντιμος αποσύρσου ΤΩΡΑ από την πολιτική με το κεφάλι ψηλά. 16 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ. Αν προσχωρήσεις σε άλλο σχήμα που θα δημιουργηθεί ή σε υπάρχον κόμμα, τότε θα βγεις χαμένος και θα χύσεις την καρδάρα με το γάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΙΕ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ, Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aridaia news.. mipws na se katevasoume kai me ti nea dimokratia?
    pou pige i antikeimenikotita sou?
    tis apopseis sou.. na tis krata gia ton euato sou.. einai aparadekti i propaganda pou kaneis yper tis neas dimokratias kata tou pasok..
    tha prepe na ntrepesai.. alla ki esy dimosiografos eisai.. ti na perimenoume ki apo sena..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και απο ποτε βρε μαλακα το βιογραφικο ενος βουλευτη ειναι αποψη?Ποσο μαλακας μπορει νασαι, μα ποσο μαλακας

      Διαγραφή
    2. o aridaia news katalave poly kala auto pou thela na pw.. oso gia sena... veltiwse ligo to IQ sou an ksereis ti simainei auto... kai meta ela na milisoume.. xouriati!!!

      Διαγραφή
  6. ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΡΕ 8.40.ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ...ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΣΕ ΞΕΦΤΥΛΑΣ..ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλε χουριατη 11.39 εισαι πολυ Γιδαρας, και κακος με το συγκεκριμενο σαιτ, καλυτερα ασχολησου με αλλα σαιτ, θα βλεπεις χρηματηστηριο, λαικα λαχεια, και αν καποιος εκλασε στην πατρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News