Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Γιαννιτσά: Σύλληψη 2 ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμοδίους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 34 και 25 ετών, διότι αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε φυτώριο που βρίσκεται στο Μυλότοπο-Πέλλας ιδιοκτησίας 24χρονου ημεδαπού, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή πεζοί, αφήνοντας σταθμευμένο με ανοιχτές τις πόρτες ένα Ι.Χ.Ε. παραπλεύρως του φυτωρίου.

Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκε...

...ένα αγροτικό μηχάνημα, το οποίο όπως προέκυψε οι συλληφθέντες το είχαν αφαιρέσει νωρίτερα της ίδιας ημέρας από άλλο θερμοκήπιο ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού.

Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν στους Γαλατάδες Πέλλας και συνελήφθησαν. Το αφαιρεθέν μηχάνημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News