Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Επίσκεψη του Γ. Καρασμάνη στη Διεθνή Έκθεση Agrotica

Δήλωση

Ο Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Πέλλας κ. Γιώργος Καρασμάνης, επισκέφθηκε τη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica 2012 στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στο πλαίσιο της έκθεσης.

Μετά το πέρας της επίσκεψης προέβη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η οικονομική δυσπραγία, η έλλειψη ρευστότητας και η απουσία επενδύσεων, έχουν προκαλέσει ένα κλίμα ασφυξίας στον αγροτικό τομέα, που αποτυπώθηκε και στην Agrotica.

Τη στιγμή, που από όλους γίνεται αποδεκτό πως, ο αγροτικός τομέας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει έναν από τους βασικούς μοχλούς για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας και την έξοδό της από την κρίση, είναι πραγματικά απαράδεκτο ακόμα να μην έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα πρoγράμματα για τα Σχέδια Βελτίωσης των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, που προβλέπουν επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας των γεωργικών και κτηνοτροφικών μονάδων.

Όπως απαράδεκτο είναι, εδώ και πάμπολλους μήνες, να...
...καρκινοβατεί η σύσταση και λειτουργία του ειδικού Ταμείου ενίσχυσης της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας (αγροτικό ΤΕΜΠΜΕ), με αποτέλεσμα την παντελή έλλειψη χρηματοδότησης για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα.

Την περασμένη Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία, με την επερώτηση «εφ΄ όλης της ύλης» για τα αγροτικά, που συζητήθηκε στη Βουλή, έθεσε. εκ νέου. την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προ των ευθυνών της για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον αγροτικό τομέα, είτε πρόκειται για το εισόδημα, είτε τις τιμές, τις αποζημιώσεις, τις επενδύσεις, τις ενισχύσεις, τα προγράμματα και γενικότερα την άσκηση μιας ουσιαστικής και με όραμα και στόχους αγροτικής πολιτικής. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, απαντήσεις δεν πήραμε στα κρίσιμα ερωτήματα που θέσαμε».
 

2 σχόλια:

  1. δεναξίζει ούτε σχόλια. αχρομος,αγευστος και καλοσ στο δουλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ Ε ΦΙΛΕ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΘΑΛΕΓΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΧΡΩΜΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΡΟΥΖ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΕΥΣΤΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΝΟΣΤΙΜΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News