Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ARIDAIA NEWS: Τα παραπολιτικά της Αλμωπίας!

Καρότο & Μαστίγιο

Εμπρός, πίσω θα πρέπει να είναι το σύνθημα κάποιων μελών της Συμπολίτευσης.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η εμμονή που τρέφουν στο παρελθόν. Κάποιοι κατάλαβαν ότι έχουν κουράσει και σταμάτησαν το κυνήγι… μαγισσών. Κάποιοι άλλοι όμως δε λένε να ξεκολλήσουν. Καλό θα είναι να σκεφτούν πως θα βγάλουν το Δήμο από την κρίση και όχι να μας λένε τα ίδια και τα ίδια. Και κάτι άλλο… Καλό θα είναι να υπάρχει ένας υποτυπώδεις σεβασμός σε ανθρώπους που βρίσκονται περισσότερα χρόνια στον χώρο της πολιτικής. Ανεξάρτητα από το τι έκαναν και τι δεν έκαναν, δεν βλάπτουν οι καλοί τρόποι.
 

Καλοί τρόποι; Τι είναι αυτό, θα αναρωτιούνται κάποιοι άλλοι, που μπέρδεψαν για άλλη μια φορά την αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. με καφενείο (για να μη πω τίποτα πιο βαρύ). Οι όποιες κόντρες υπάρχουν μεταξύ των μελών, δεν είναι δυνατόν να εκτονώνονται μέσα στα Συμβούλια. Στους διαπληκτισμούς του Πέτρου Ζέρζη και του Σταύρου Κλεισούρη αναφέρομαι. Το ότι υπάρχουν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις, δεν απασχολεί το Δ.Σ. και τους πολίτες της Αλμωπίας. Ας λύσουν τις διαφορές τους αλλού. Εκτός και αν επιθυμούν τη δημιουργία εντυπώσεων. Αν είναι αυτό τότε αλλάζει το πράγμα. Αν όμως νοιάζονται πραγματικά για το καλό του Δήμου, ας πάψουν να παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια.

Πολλά νεύρα έχει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και με το δίκιο του ο άνθρωπος. Ένα χρόνο στην αίθουσα και ακόμη οι Σύμβουλοι δεν έμαθαν να χειρίζονται τα μικρόφωνα. Αυτό όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του. Είναι πολύ άσχημο να βγάζει προς τα έξω την εικόνα ότι θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η Συνεδρίαση. Κάθε τόσο αναφέρει ότι έχει περάσει η ώρα και πρέπει να περάσουν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Όμως έτσι στερεί τον λόγο από αυτούς που θέλουν να πουν την άποψή τους. Κύριε Νικολαίδη, όλα αυτά σας τα λέω καλοπροαίρετα, γιατί σε αυτό το Δ.Σ. λίγοι είναι αυτοί που έχουν άποψη και μας ενδιαφέρει να τους ακούμε. Αυτό χρειάζεται ο Δήμος, ανταλλαγή απόψεων. Όχι μόνο στείρες αντιπαραθέσεις.

Και μιας και μιλάμε για απόψεις, θα πρέπει να ομολογήσω ότι ο Χρήστος Μπίνος και ο Χρήστος Χουρσόγλου είναι από τους λίγους που φέρνουν τα καθημερινά θέματα των πολιτών στις Συνεδριάσεις. Περιμένουμε να το δούμε και από άλλους.

Ο Χρήστος Μπίνος στην προηγούμενη Συνεδρίαση κέρδισε το φλουρί. Εμείς ευχόμαστε σε όλο το Δ.Σ. να γίνει πιο δημιουργικό και να πετύχει τον βασικό στόχο, την εξυγίανση του Δήμου, χωρίς όμως να ξεχάσει την ανάπτυξη του τόπου.

Κάτι άλλο που διαπιστώσαμε, είναι ότι ο Δήμος Αλμωπίας έχει πολλούς εθελοντές. Αυτό –αν είναι όντος έτσι τα πράγματα- είναι πολύ ενθαρρυντικό για τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι σε λίγο καιρό η Αριδαία θα θυμίζει χωριό. Τώρα θέλουν να κλείσουν και το υποκατάστημα του ΙΚΑ. Απαράδεκτο! Ας κάνουν κάτι οι Βουλευτές του Νομού. Ας μη δίνουν σημασία μόνο στα προβλήματα των Γιαννιτσών. Υπάρχει και η Αλμωπία, η οποία θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις επόμενες εθνικές εκλογές για να αποκτήσει επιτέλους φωνή. Γιατί μέχρι σήμερα λίγοι νοιάζονται και ακόμη λιγότεροι ενεργούν για το καλό της.

Θα κλείσω με το θέμα της ΔΕΥΑ Αλμωπίας λέγοντας πως θα πρέπει να γυρίσει σελίδα. Ας ξεχαστούν οι όποιες διαφωνίες και ας συνεχίσουν ενωμένα τα μέλη. Διαφορετικά δεν θα γίνει τίποτα. Πάντως ο Πρόεδρος συνεχίζει απτόητος. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα ο ετήσιος απολογισμός.

10 σχόλια:

  1. MPRAVO STAVRAKI KALA TA LES GIA TOUS VOULEFTES TOU NOMOU POU NIAZONTAI MONO GIA TA GIANNITSA. AS TA VLEPOUN EDW MERIKOI POU EDW KAI 30ANTA XRONIA SNOMPAROUN TOUS YPOPS. TOPIKOUS VOULEYTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΟΜΩΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΚΑΝΟΝΙΔΗ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΔΑΙΩΤΕΣ; ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ. ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΚΕΙ,ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΙΛΕΣ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΟΥΝ 15 ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗς , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΝΕ .. ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥΓΚΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣχετΙκά μέ τήν ποιότητα τού νερού αξίζει ν'αναφερθεί ότι οι Πολίτες τής Αλμωπίας εδώ κι' αρκετό καιρό πίνουν το "αμίλητο νερό",που αντικατοπτρίζει μιά μίζερη καί λυπηρή πραγματικότητα.- Οιβαθύτερες υπεύθυνες σκέψεις κι' απόψεις πού προτάσονται επείγει να εφαρμοστούν ούτως ώστε νά γίνουν οι όποιες αλλαγές πρός τήν καλυτέρευση τής Αλμωπίας όχι μόνο νά δείχνουν ενδιαφέρον γιά τήν μισθοδοσία τους.- Εξαίρεση στόν κανόνα είναι η περίπτωση τού Κυρίου Τασου Θεοδωρίδη ο οποίος είναι ο μοναδικός πού δέν πληρώνετε μάλιστα σέ δύσκολους καιρούς καί κανείς δέν παραδειγματίζεται.- Απ' εναντίας ακούγονται διάφορες "κουβέντες" ότι αυτό γίνεται "εκ τού πονηρού" αλλά όσα δέν φτάνει η "αλεπού" τα κάνει "κρεμαστάρια" είναι καλύτερη η σιωπή εν προκειμένω καί όχι ο απεχθής αντίλογος καί η καταστροφολογία αυτή είναι η άποψή πολλών κι' όχι εμού προσωπικά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ: Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ. ΕΘΕΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ[κοινως τα εκανε γαργαρες]. επανηλθε και παλι προσφατα,ΑΛΛΑ,ΑΛΛΑ.......ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΥΓΚΑ. Ε! ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΟΝΙΖΩ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΙ, ΛΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο θεοδωριης ειναι λιγος δεν μπορει να τα βαλει με τον κανονιδη που νοιαζεται μονο ποσα παιρνει τον μηνα. το θεμα ειναι ο δημαρχος να τον ειχε παραιτησει ηδη για την ανυπαρξια εργου της ΔΕΥΑ και για τις οικονομικες ατασθαλειες...αλλα και ο πασοης ισως εμπλεκεται για να μην τον πειραζει...η αντιπολιτευση καλα τα λεει πολυ καλα αλλα ειναι χωρισμενη..γιαυτο και αδυναμη. οι πασοκοι καταδικασαν τον τοπο με τον ελαχιστο των ελαχιστων δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΖΕΡΖΗΔΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΜΠΙΝΟΥΣ, ΠΕΝΤΕ ΤΟΥΦΕΓΚΟΠΟΥΛΟΥΣ.
    ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΠΑΣΟΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    Υ.Γ.
    ΚΑΙ ΔΕΑ ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΑΤΖΗΣΑΚΗΔΕΣ.
    ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ 3.01 ΠΑΛΙ ΤΣΟΝΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥ...ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 03.01. Προσοχή! παλικάρι μου, Πολύ μεγάλη προσοχή όταν παίρνεις τα χάπια σου. Τα ληγμένα φέρνουν παραισθήσεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News