Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ο χορός της Γ' τάξης του ΓΕΛ Αριδαίας - Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Το Aridaia News εύχεται στους μαθητές καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και καλή σταδιοδρομία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ ο χορός της Γ’ τάξης του ΓΕΛ Αριδαίας στο Κέντρο «Δήμητρα».

Οι μαθητές χάρισαν μία πολύ όμορφη και συγκινητική βραδιά σε γονείς, καθηγητές και φίλους. Επιπλέον, πέρασαν και το μήνυμά τους για τις κρίσιμες μέρες που περνάμε, αναφερόμενοι στη «γενιά της κρίσης».

Την όμορφή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς, οι καθηγητές και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αριδαίας.

Το Aridaia News ήταν εκεί και εξασφάλισε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ:
























 

6 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΔΙΑ!!! ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.... ΟΙ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ.... ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ!!!!! ΕΛΕΟΣ...! ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ Π ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΡΙΔΑΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ, ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ Π ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Π ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ Π ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ... ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ... ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ... ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ... !!!!! ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο 5 6 καθηγητες παρεβρεθηκαν στον χορο μας! και τους ευχαριστουμε θερμα.. υποτιθεται οτι ανεξαρτητα απο την ειδικοτητα σας ειστε παιδαγωγοι και ειναι χρεος σας να επικροτειται τετοιες ενεργειες νεων παιδιων δινοντας μας θαρρος και δυναμη!! αλλα δυστυχως εχετε μεινει στην ιδεα οτι ρολος του καθηγητη ειναι απλα η παραδοση του μαθηματος! ΚΡΙΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ma kala perimenete na ksodepsoun 10-15 eurw gia esas???? Kathigites -tsigounides... Panta etsi itan.... Den peirazei proxwrame kai etsi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ..ΚΑΒΟΥΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχα! καλο! βεβαια αν ημουν καθηγητης, ουτε 5 δν θα ξοδευα για τις χαζομαριτσες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News