Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίου τύπου της Χρυσής Αυγής Ν.Πέλλας για τα νέα μέτρα

Ακολουθεί το δελτίο τύπου
Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» καταγγέλλειτην εθνοκτόνο στάση της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Τα νέα μέτρα που προωθούνοι δανειστές και αποδέχονται οι εγχώριοι τοποτηρητές τους δεν στοχεύουν στησωτηρία, αλλά στο ξεπούλημα της Ελλάδος. Με την εφαρμογή τους θααντιμετωπίσουμε άμεσα δύο τρομακτικές συνέπειες:


1) την οριστική αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου, με τοενδιαφέρον των τοκογλύφων να επικεντρώνεται στα επιβεβαιωμένα κοιτάσματαπετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας

2) την «κινεζοποίηση» του ελληνικού λαού, που εν μία νυκτίθα γίνει το ιδανικό, εξαθλιωμένο εργατικό δυναμικό για τις επενδύσεις τωνδιεθνών κερδοσκόπων σε μία Ελλάδα καθημαγμένη

Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας. Πρωτίστως να πάψει να πιστεύει τους πολιτικούς του μνημονίου και τα φερέφωνά τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για να εξέλθει ηχώρα από αυτή τη στημένη κρίση χρέους πρέπει άμεσα να προχωρήσει στις παρακάτωκινήσεις:

- Καταγγελία του μνημονίου
- Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους
- Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων σε όλες τις περιοχές με επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου
- Εθνικοποίηση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και των τραπεζών και επένδυση των εσόδων στον τομέα της εθνικής παραγωγής, με στόχο να ξαναγίνει η χώρα αυτάρκης.

Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω απαιτείται κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Απαιτείται ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Με τιμή,
Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Πέλλας

20 σχόλια:

  1. και ποιος θα κανει οσα λετε?ο μιχαλολιακος?θα ψηφισει η ελλαδα εναν τρελο ναζιστη?θα γυρισουμε στην εποχη της ναζιστικης γερμανιας οπου με την βια θα ασκειτε πολιτικη?αυτα περασαν ξεχαστε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από τα μαύρα μπουφάν ,τις ναζιστικές χερετούρες ,τις σιδερογροθιές και το "Αίμα τιμή Χρυσ(α)ή Αυγ(α)ή" , τώρα με τα φτιαχτά γκάλοπ των "φερέφωνων" ΜΜΕ - που κατά τ'άλλα καταγγέλετε - βγήκατε από τα μαύρα σκοτάδια και έχετε και πολιτικές εκτιμήσεις για τη κατάσταση ;;; Δε μπορώ να το πιστέψω ότι η ανακοίνωση αυτή βγήκε στην Κρύα Βρύση , που είναι η έδρα σας , γιατί στα "κατάμαυρα γραφεία" σας δε πιστεύω ότι υπάρχει και πολιτική σκέψη εκτός από μαύρα σπρέυ για το βάψιμο όλων των πομόνων της Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giauto ftasame edo pou ftasame... giati eno vlepoume oti iparxei ena koma san ti xrisi avgi pou apotelite MONO apo patriotes kai alithinous elines.. to katigoroume... auto einai digma ilithiotitas.. ara eseis pou grafete arnitika sxolia.. agapate tous alvanous .. tin anergia...... tin xeftila kai to sapio sistima..... bre kala kanei to pasok kai sas G... MAEI!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ'ρχην συγχαρητήρια στο Αριδαία news που ανάρτησε την ανακοίνωση της χρυσής αυγής. Οσο αφορά τα παραπάνω σχόλια Οι θέσεις που περιέχει το άρθρο είναι της κεντρικής διοίκησης της χρυσής αυγής που μπορείτε να διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του λαικού σύνδεσμου και φυσικά εκφράζει χιλιάδες Έλληνες ενίοτε φασίστες για κάποιους όπως τους προφέρουν τα <> Ομως κύριοι σας αρέσει δεν σας αρέσει ο κόσμος ξύπνησε έστω και αργά και βλέπει ότι τα πολιτικά κόμματα έχουν τελειώσει τον κύκλο τους ιδιαίτερα τα αριστερά τα οποία προσπαθούν να αρπάξουν ψήφους ο κόσμος ξέρει ότι είναι μέρος του συστήματος με ακραίες ανθελληνικές θέσεις ανέκαθεν όπως ο εμφύλιος το Μακεδονικό το Μικρασιατικό το λαθρομεταναστευτικό και πολλά άλλα. Μια ζωή οι θέσεις τους ανθελληνικές πότε με τον Στάλιν πότε με τους βουλγαροκομιτατζίδες με τους αναρχικούς τους τρομοκράτες που όλοι τους ανήκουν στον αριστερό συρφετό. Μαζί τους βέβαια ακουλουθούν και οι πλειοψηφία των δημοσιογράφων καλλιτεχνών που όλοι είναι αριστερών πεποιθήσεων πλήν όμως δεξιάς τσέπης με χλιδάτη ζωή. Θα μας πουν άραγε στο ΚΚΕ γιατί διώχνουν κόσμο από τις επιχειρήσεις τους την ίδια ώρα που φωνάζουν για το δίκιο του εργάτη και γιατί δεν επιτρέπουν έλενχο στα οικονομικά του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 01:46 παλιοφασιστάκι ψόφο. μιλάτε κιόλας. βέβαια σε περιόδους οικονομικής κρίσης η ακροδεξιά πάντα βρίσκει χώρο..πάρτε το χαμπάρι. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ απλά εσείσ δεν το έχετε πάρει χαμπαρί . βόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ? ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΣΗ

      Διαγραφή
    2. όταν πεινάσεις και βγείς στο δρόμο τότε θα τα ξαναπούμε .

      Διαγραφή
    3. κάθαρση, βέβαια έτσι είναι όταν ο ρατσισμός φουσκώνει κάποιου τα μυαλά.

      Διαγραφή
    4. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

      Διαγραφή
  6. 12:14 εύχομαι να πεινάσεις και να φύγεις για δουλεία έξω πραγματικά στο εύχομαι παλιοφασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ντροπή στο μλόγκ σας που δίνεται λόγο στους φασίστεσ και κάνετε τέτοιο πόστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Aridaia News δίνει λόγο σε όλους χωρίς να κάνει διακρίσεις. Αυτή είναι η ουσία των ΜΜΕ. Αν διαλέγουμε αυτά που δημοσιεύουμε και τα χωρίζουμε σε "καλά" και "κακά" τότε δεν θα έχουμε καμία αξιοπιστία. Το αν σας αντιπροσωπεύει ή όχι η εκάστοτε άποψη, είναι δικό σας θέμα και το σεβόμαστε.

      Διαγραφή
    2. σωστά τα λέτε. να δίνετε λόγω τότε και στα δελτία τύπου των αναρχικών που εκφράζουν το ιδεολογικό τους προφίλ , να μάθει επιτέλουσ και ο κόσμος την αλήθεια. αλλά δεν θυμάμαι να έχω δεί πουθενά τετοιο πόστ...

      Διαγραφή
  8. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ 6% ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2.40 re zoo ego otan vgo exo den tha eglimatiso gia na vgalo to psomi mou opos kanoun oi alodapi stin xora mou.. alla patsavoures opos esi tous stirizete..TON POULO EXO APO TIN XORA MOU!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΛΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News