Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μέσα στο Φεβρουάριο τα σχέδια βελτίωσης των Καπνοπαραγωγών

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η Παρθένα Φουντουκίδου

Σε επικοινωνία της με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων η πρώην βουλευτής κα Πόπη Φουντουκίδου, μετέφερε την ανησυχία των ενδιαφερομένων αγροτών για τα σχέδια βελτίωσης λόγω της παρατηρούμενης καθυστέρησης αλλά και της έλλειψης ενημέρωσης για την πορεία του προγράμματος.

Ζήτησε ενημέρωση ώστε να σταματήσει η ανασφάλεια των ενδιαφερομένων επενδυτών.

Η απάντηση των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων προς τον κ. Υπουργό ήτανε ότι τα προβλήματα στην εφαρμογή του προγράμματος έχουνε ξεπεραστεί και σύντομα θα αρχίσει η υλοποίηση.

Η πρόθεση του Υπουργείου είναι...

...να δώσει προτεραιότητα στα σχέδια βελτίωσης των Καπνοπαραγωγών, τα οποία πιθανότατα θα αρχίσουν εντός του Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε να υπάρχει διαρκής συνεργασία και ενημέρωση για την πρόοδο του θέματος.
 

14 σχόλια:

  1. Προς τι η ενημέρωση απο την κυρια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΗΝΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ARIDAIA NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΟ Η ΕΝ ΛΌΓΩ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΆ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗΝ ΈΠΙΑΣΕ ΚΑΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ποπη παντοτε γνωριζε ποια θεματα απασχολουν την αγροτια. μακαρι και οταν εκλεγει να δειχνει το ιδιο ενδιαφερον και σιγουρα δεν θα χασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ανησυχητικό το ότι υπάρχουν ακόμη ελάχιστοι που τους πιστεύουν. Δηλαδή μετά από το τηλεφώνημα της κυρίας (η φωτό είναι από τα 30 της. Τώρα είναι 57) λύθηκε το πρόβλημα; Τι πιστεύουν; Ότι υπάρχουν ακόμη χαχόλοι που μπορούν να τους παραμυθιάσουν;
    Από το 1985 που πολιτεύτηκε για πρώτη φορά, πέρασαν 27 χρόνια.
    Δεν υπάρχουν ΙΚΑΝΟΙ νέοι, και άφθαρτοι στη ΝΔ; Τονίζω το ΙΚΑΝΟΙ, γιατί τενεκέδες που κάνουν θόρυβο υπάρχουν πολλοί και πολλές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. VRE KALO STHN.POY EISOUN XAMENH ESY MYRISTHKES EKLOGES .RE DEN SAS FTANOUN TOSA LEFTA POU PHRATE TOSA XRONIA. TOSO GLYKOS EINAI O MISTHOS TOY VOYLEYTH.FTANEI POIA TO DOULEMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ! ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ!!!!!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ-ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ? Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ? ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ; ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΑΛΗ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ!ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ! ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ;ΑΡΕ ΤΡΟΪΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ....p386

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όλη αυτή η γενιά αυτων των πρωην βουλευτών ,που γυρίζουν στα χωριά τους ,και δεν αντέχουν να μείνουν μόνιμα,ξαναελπίζουν να βγουν βουλευτες και να ζούνε με οδηγούς γραφεία και ιδιαίτερους στην Αθήνα, Είναι Μεγα πρόκληση ακόμα και υποψηφιότητα να βάζουν τέτοια ατομα ανεξαρτήτως κοματος που επιμένουν κόντρα στη νέα εποχή.Ειπαμε οχι στη σαπιλα,βαλτε νεα ατομα σε όλα τα κόματα κι ας βοηθήσει ο θεος την ελλαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεέ να έχεις καλά την Πόπη και να την φωτίσεις να μας αφήσει ήσυχους. Φτάνει - φτάνει - φτάνει (έτσι αρχίζει και γνωστό τραγούδι και συνεχίζει "η ζωή κύκλους κάνει") αλλά κύκλος με τη Πόπη πάλι στη μέση (όπως ο Μανωλιός) δεν αντέχεται. Φτάνει - φτάνει - φτάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ή ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;;;;;;;; ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ. ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ! ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  11. ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ (Π.Χ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ) ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΕΛΕΤΕ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ "ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mallon ta arnitika sxolia ta grafoun kati nea paidakia pou to paizoun politikoi paragontes. den exhghtai alliws tosh empathia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News