Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Τζαμτζής από τα αναδρομικά - Σίγουρη η συμμετοχή του στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο

Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ

Στην άρση του δικαιώματος των αναδρομικών έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τη Δικηγόρο του ο Δάνης Τζαμτζής.

Αυτό έκανε μεταξύ άλλων γνωστό κατά τη χθεσινή του εμφάνιση στην Pella TV. Ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει εκ νέου Βουλευτική έδρα με το κόμμα, καθώς πλέον δεν υπάρχει καμία διεκδίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τζαμτζής είναι ένα από τα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν σίγουρα στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο.

Τα υπόλοιπα σίγουρα ονόματα είναι...

...του Γιώργου Καρασμάνη, της Παρθένας Φουντουκίδου, του Διονύση Σταμενίτη, ενώ αρκετές είναι και οι πιθανότητες του Άλκη Νουσηκύρου.


Από την Αλμωπία η μπίλια θα κάτσει σε γυναίκα. Τα επικρατέστερα ονόματα για την Αλμωπία είναι της Άννας Βαμβάκη, της Μαρτίνας Ζιάκα και της Γεσθημανής Πασχαλίδου.
 

3 σχόλια:

  1. RE AKOMA SAS DOULEYEI O TZAMTZHS. AS TO VGALEI EPISHMA SE MIA EFHMERIDA TO XARTI NA TO DOUME .ETSI NA ESTEILA STHN DIKHGORO EKSODIKO KAI EMEIS TO XAPSAME VGALTO EPISHMA KYRIE TZAMTZH NA TO DOUME FTANEI POIA TA PSEMATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να καταλαβω κατι, γιατι μονο στην νεα δημοκρατια γινονται αυτα, οταν δεν ειναι υποψηφιος ο ανδρας πρεπει να ειναι υποψηφια η γυναικα του. ο νοων νοητω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει κοπει ο Τζαμτζης λόγω ηλικίας και πολλων άλλων! ειπαμε ανανεωση! όχι οι ιδιοι! δεν με νοιαζει ποιος αλλα τέτοιοι ειναι καμενοι!
    Νεοδημοκρατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News