Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Γιώργος Καρατζαφέρης: "Διάλυση της Βουλής και εκλογές τώρα"

"Να γίνει διάλυση της βουλής και να πάμε σε εκλογές τώρα"

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε πριν απο λίγο στην ολομέλεια διάλυση της βουλής και εκλογές τώρα.

Επίσης, εξήγησε και του λόγους για τους οποίους το κόμμα του αποχώρησε από την κυβέρνηση:

«Φύγαμε από την κυβέρνηση. Γιατί; Γιατί ζήτησα το αυτονόητο, το λογικό και απαραίτητο. Πότε άλλοτε κυρίαρχη χώρα υπογράφει μνημόνιο, συμβάσεις, συμφωνίες, χωρίς να έχουν αποφανθεί οι επίσημοι φορείς της χώρας για τη νομιμότητα, για το οικονομικό αποτέλεσμα, για τις δεσμεύσεις; Το έθεσα κατ’ επανάληψη εις το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και εκώφευσαν. Και επέμεναν σε ένα σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό. Ότι επίσημοι φορείς της Πολιτείας...

...αυτοί που θα διαβεβαίωναν αν εξυπηρετεί οικονομικά αυτό το μοντέλο, αυτοί που θα μας έλεγαν αν είναι σύννομο με το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας, όταν εμείς οι ίδιοι οι βουλευτές έχουμε νομοθετήσει ότι οποιαδήποτε σύμβαση του Δημοσίου, ακόμα και της Εκκλησίας της Ελλάδος, αν είναι πάνω από ένα εκατομμύριο, θα πρέπει να υπάρχει σύμφωνη τοποθέτηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εδώ για 130 δισ.δεν πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη;»
 

5 σχόλια:

  1. ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ ΚΛΟΟΥΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΣΤΕΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, εσύ δεν έλεγες για ΠΑΡΑΤΑΣΗ της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου;
    Α! ρε άθλιοι πολιτικοί!!! Μόλις είδε την πτώση των δημοσκοπικών ποσοστών του τα γύρισε.
    Στην επόμενη δημοσκόπηση, αλλά και στις εκλογές, θα κάνεις παρέα τη Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ! ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ; ΡΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News