Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη για την επαναλειτουργία της Σιδηροδρομικής Γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με τον ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη προώθηση του ζητήματος

Σύσκεψη με εκπροσώπους του Νομού Φλώρινας συγκάλεσε στο γραφείο του ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαυρουδής Βορίδης, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η επανέναρξη λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και Γιώργος Λιάνης, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος και εκπρόσωποι του Δήμου Αμυνταίου καθώς και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.

Μετά τη συζήτηση με τους εκπροσώπους του νομού ο κ. Βορίδης έδωσε εντολή να...

...εξεταστεί άμεσα η επαναλειτουργία της συγκεκριμένης σιδηροδρομικής γραμμής. Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με τον ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη προώθηση του ζητήματος.

---
Πηγή: capital.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News