Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Νεκρή η Γουίτνεϊ Χιούστον

«Δυστυχώς είναι αλήθεια»

Με τη λακωνική ανακοίνωση «δυστυχώς είναι αλήθεια», ο εκπρόσωπος της Γουϊτνει Χιούστον επιβεβαίωσε τον πρόωρο θάνατο της διάσημης και πολυβραβευμένης τραγουδίστριας.

Η καλλονή με την εντυπωσιακή φωνή βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μπεβερλι Χιλς, μέσα στη μπανιέρα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, από το σωματοφύλακά της.

Τα αίτια του θανάτου της...

...δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι φήμες όμως για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών έχουν φουντώσει, καθώς ήταν γνωστό ο χρόνιος εθισμός της. Άλλοι πάλι λένε ότι το προηγούμενο βράδυ, η Γουίτνεϊ Χιούστον «γλεντούσε ξέφρενα» στο μπαρ του ξενοδοχείου.

---
Πηγή: Newsbomb.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News