Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Το μεγάλο δίλημμα του Γ. Καρασμάνη - Θα αποδεχτεί την πρόταση του Α. Σαμαρά;

Τι είπε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος και τι θα κάνει ο Γιώργος Καρασμάνης

Κάνοντας λόγο για πανστρατιά ενόψει των εκλογών, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως στη μάχη μετά τις εκλογές θα πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι "και όχι σκορποχώρι".

Ο Πρόεδρος της ΝΔ άνοιξε ουσιαστικά τις πόρτες σε όλους όσοι έχουν απομακρυνθεί από την παράταξη και όχι μόνο σε όσους βουλευτές διεγράφησαν την περασμένη εβδομάδα για τους οποίους μάλιστα είπε πως θα χαρεί να ξαναγυρίζουν στο κόμμα, εφόσον έμπρακτα αποδείξουν ότι συστρατεύονται μαζί με τη ΝΔ. «Ακόμα και για εκείνους τους συναδέλφους μας που εγκατέλειψαν το κόμμα, τις τελευταίες μέρες, θα χαρούμε να ξαναγυρίσουν κοντά μας, εφ' όσον βέβαια, έμπρακτα αποδείξουν, τις κρίσιμες επόμενες μέρες, ότι συστρατεύονται με την Παράταξη. Ήδη αρχίζει μια πανστρατιά της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών», είπε χαρακτηριστικά.

Και για να περάσουμε σε επίπεδο Ν. Πέλλας, αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα σαφές είναι το αν ο Γιώργος Καρασμάνης, ο οποίος διαγράφηκε επειδή καταψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο, ταχθεί τώρα με τη «γραμμή» Σαμαρά για να επιστρέψει στο κόμμα. Ο ίδιος πάντως σε δήλωσή του...

...είχε πει ότι σπίτι του εξακολουθεί να είναι η ΝΔ. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να δικαιολογήσει μία τέτοια αλλαγή 180 μοιρών σε περίπτωση που πει «ναι» στους εφαρμοστικούς νόμους οι οποίοι ουσιαστικά είναι κομμάτι του μνημονίου το οποίο καταψήφισε.
 

14 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ. ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ( ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ) ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ν' ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κολοντουμπα στο μεγαλειο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΚΑΛΟ' ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ 'ΑΧΡΗΣΤΟ'. ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ 'ΤΡΩΕΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ;;;;
    ΕΝΑΣ ΑΝΑ ΝΤΑΜ ΠΑΠΑ ΝΤΑΜ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο σωστά είπες όχι στο 1ο και στο 2ο μνημόνιο. Τώρα όμως πρόσεξε μην πεις όχι στο προσκλητήριο της ΝΔ.
    Θα είναι μεγάλο λάθος να στερήσεις από τη ΝΔ που είναι σήμερα αντιπολίτευση να γίνει Κυβέρνηση, για να μπορέσει να διαπραγματευτεί εκ νέου. Γιατί σωστά όπως απέδειξες με στοιχεία στην ομιλία σου το πρόγραμμα της ύφεσης δεν βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρασμάνη δεν περιμέναμε να πεις όχι και μας εξέπληξες ευχάριστα μην πουληθείς τώρα κάντο για την Ελλάδα για σένα και μετά για μας δεν έχεις ανάγκη κανένα απόδειξε ότι ξεχωρίζεις από τους δήθεν πατριώτες. Μπορείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O KARASMNANHS EIPE OXI, ALLA TO MNHMONIO TO CHFHSAN. EGINE NOMOS TOY KRATOYS. TORA EITE CHFISEI TA METRA EITE OXI DEN MPOREI NA ALLAXEI KATI. OI 22 THA EPREPE NA EINAI 90. TORA OLA EINAI DROMOLOGHMENA APO THN TROIKA. KAI THA XREOKOPISOYME OTAN TO THELHSEI AYTH. MAKARH NA MHN TO THELHSEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο μην λιποτακτείς στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυσικά και θα ψηφίσει, αφού είναι νόμος του κράτους, ποιόν θα ωφελήσουν οι λεονταρισμοί; έκανε το "κομμάτι" του για 1η φορά και τελευταία φορά στην κομματική του ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ...
    ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 2:23 Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ...
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ.
    199 ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ!!!
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΑΞΗ ΣΠΙΤΙΩΝ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Κ.Λ.
    ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙΤΑΣΑΝ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ....
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η "αποβολή" των 2 εβδομάδων τελειώνει και ο Γιωργάκης επιστρέφει στο "σχολείο". Θα γίνει πάλι υπάκουος μαθητής για να μην "αποβληθεί" άλλη φορά και για να μην πληγώσει το όνομα του "σχολείου" του. Όσο για τις επιδόσεις του, φυσικά θα πέσουν γιατί οι "βαθμολογητές" μπορεί να συγχωρούν τα λάθη αλλά όχι τις πονηριές. Συν του ότι, βαριούνται τους ίδιους και ίδιους μαθητές στην ίδια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργο σε παρακαλώ έλα. Μου λείπεις. Δεν μπορώ να σβήσω από τη μνήμη μου τις στιγμές που ζήσαμε όλα αυτα τα χρόνια. Τώρα που θα βγάλει η γή χορτάρι εσύ θα είσαι απών? Γύρνα άσωτε υιέ στην εστία σου. Τώρα ρα φάμε καλά τον μόσχο τον σιτευτό. Έκανες την επανάσταση σου επναστάτη χωρίς αιτία. Ο πατερούλης σε συγχωρεί. Γύρνα σε παρακαλώ. Γύρνα.
    Η μνηστή σου Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News