Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σπουδαία νίκη για τον Ορφέα Ριζαρίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε φωτογραφίες

Σπουδαία νίκη πέτυχε χθες Σάββατο ο Ορφέας Ριζαρίου, κερδίζοντας με σκορ 3 - 0 εντός έδρας τον ΠΑΟ Φιλώτειας.

Η ομάδα, εμφανώς ανανεωμένη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, πήρε τους βαθμούς της νίκης και σε συνδυασμό με την ήττα της Νίκης Καλής από την Δόξα Μανδάλου, έμεινε μόνος στην 10η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Δόξα Μελισσίου, η οποία σε αυτή την αγωνιστική (28η αγ.) έχει ρεπό.

Έτσι ο Ορφέας βρίσκεται ένα βήμα πριν, ώστε να αποφύγει τα play off.

Περνώντας τώρα στο αγωνιστικό μέρος, ο Ορφέας προηγήθηκε στο σκορ με τον Παπαχρήστου, στο πρώτο ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του.

Στην επανάληψη, συνέχισε την καλή εμφάνιση και πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τους Βλαδίκα Ε. και Μίσκο Ι. κλείνοντας το ματς με το τελικό 3-0.

Ακολουθούν φωτογραφίες αγώνα:





---
Πηγή: orfeasrizariou.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News