Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτική Κίνηση ΣΥΝ Αλμωπίας: Ανακοίνωση για τη κατάργηση υπηρεσιών στην Αλμωπία

Είναι πια γνωστό ότι ο δραστικός περιορισμός βασικών αποκεντρωμένων λειτουργικών μονάδων (ΔΟΥ, παραρτήματα ΙΚΑ κλπ) είναι μόνον η αρχή στην επίθεση κατά του δημοσίου

Με πρόσχημα την οικονομική κρίση και άλλοθι τα περιβόητα μνημόνια, οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου επιχείρησαν να αναδείξουν ως την κεντρική αιτία της κρίσης, το δήθεν τεράστιο και σπάταλο δημόσιο τομέα, καθώς επίσης και τις δήθεν«υπέρογκες» αμοιβές των εργαζόμενων στο δημόσιο μέσα από ένα σκηνικό ενοχοποίησης και καλλιέργειας κλίματος συλλογικής ευθύνης («μαζί τα φάγαμε»).

Ο κεντρικός στόχος όλης αυτής της προπαγάνδας βέβαια είναι ένας: Η παραπλάνησητης κοινωνίας, η απόκρυψη και η «νομιμοποίηση» στη συνέχεια των σχεδίων γιακατάργηση του δημόσιου, δωρεάν και κοινωφελή χαρακτήρα των υπηρεσιών και η διάλυση της Δημόσιας Διοίκησης.

Η κυβερνητική πολιτική αναπτύσσεται ταχύτατα και προτάσσει ως στόχους:


Το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.

Τις ιδιωτικοποιήσεις και εκχωρήσεις σημαντικών και παραγωγικών αρμοδιοτήτων και λειτουργιών του Δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα.

Την πλήρη «αναδιοργάνωση» του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα προβλέπουν τη σημαντική μείωση των οργανικών μονάδων

Την προώθηση απρογραμμάτιστων και δίχως την παραμικρή μελέτη αναδιαρθρώσεων, συγχωνεύσεων και καταργήσεων φορέων και Υπηρεσιών.

Υπό το πρίσμα των παραπάνω τη σύσκεψη των «τοπικών φορέων» στον Δήμο Αλμωπίας με στόχο «να σταματήσει την επικείμενη κατάργηση υπηρεσιών στην Αλμωπία» μόνο ως μια συνάντηση παρωδία μπορούμε τη δούμε. Παρωδία, διότι, είναι πια γνωστό ότι ο δραστικός περιορισμός βασικών αποκεντρωμένων λειτουργικών μονάδων (ΔΟΥ, παραρτήματα ΙΚΑ κλπ) είναι μόνον η αρχή στην επίθεση κατά του δημοσίου. Η παρουσία δε στη αίθουσα μνημονιακων βουλευτών καιτοπικών παραγόντων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κάνειτην υπόθεση υποκριτικά κωμικοτραγική

Γιατο Συνασπισμό αποτελεί ύψιστης σημασίας ζήτημα η προάσπιση του κράτους ως φορέα παροχής των κοινωνικών αγαθών και η παραγωγική ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης, με στόχο τη διαφάνεια και την κοινωνική αποτελεσματικότητα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις αντικοινωνικές και αντιλαϊκές πολικές !

Μαζί μπορούμε να διώξουμε την κυβέρνηση, την τρόικα, τα μνημόνια και τις βάρβαρες πολιτικές τους!

Ή εμείς ή αυτοί!

Πολιτική Κίνηση ΣΥΝ Αλμωπίας

9 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ Η ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:42 υπερβάλεις σε αυτή την τελευταία καταστροφή πρωταγωνιστούν κάτι κολλημένοι αφελείς σαν εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απατεωνισκοι του συνασπισμου γιατι δεν ηρθατε να τα πειτε αυτα στη συσκεψη του δημου;;;
    μαλλον θελετε και καλα να τα εχετε με την τζακρη και το θεωδοριδη και αντισταση(;) να κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απατεώνας: αυτός που εκμεταλλεύεται συστηματικά την εμπιστοσύνη και την καλοπιστία των άλλων για να τους εξαπατά, αποβλέποντας σε προσωπικά, κυρίως οικονομικά, οφέλη.

      Εσένα τωρα όταν διαβάζεις τα παραπάνω ο ΣΥΝ σου έρχεται στο μυαλό; Αν ναι, να το κοιτάξεις, μπορεί να είναι κάτι σοβαρό.

      Διαγραφή
    2. ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ(ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) ΑΠΟΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, Α-ΠΑ-ΤΗ...

      Διαγραφή
    3. Φιλαράκι αφού κάναμε το σωστό μέχρι σήμερα ας κάνουμε κι ένα λάθος. Τι χειρότερο μπορεί κάνει η «απάτη» ΣΥΝ από τους τίμιους και σωστούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ΛΑΟΣ. Αντίθετα μονο κάτι καλό μπορεί να προκύψει από μια αλλαγή
      Εσύ δλδ δεν θεωρείς απάτη: να βαπτίζεις συνάντηση φορέων τη συνάντηση των δημοτικών παρατάξεων με νυν και πρώην βουλευτές που από τους βασικούς υπεύθυνους των μνημονίων και των πολιτικών που απορρέουν από αυτά; να καλείς μάλιστα τους υπάλληλους του ΙΚΑ και να παίζεις με τον πόνο τους; Ποιος από αυτούς του «φορείς» ήταν και είναι αντίθετος με τα μέτρα και τα μνημόνια;
      Είναι λίγο στυλ παλιάς δικομματικής νοοτροπίας αυτά κια αυτά μας οδήγησαν εδώ, παλιομοδίτικο βρε αδερφέ.
      Φτάνει πρέπει να φύγουν αυτοί κι αυτό το παλιό που αντιπροσωπεύουν
      ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

      Διαγραφή
    4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
      ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.
      ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.
      ΤΙ ΛΕΣ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ;;;

      Διαγραφή
    5. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αρκεί να μη είναι στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να ανατραπεί ο καπιταλισμός! Το υποψιαζόμουν κομματάκι πιο δύσκολο.

      Ας ήμαστε πιο σοβαροί!
      Οι αποκαλύψεις των αρχείων wikileaks ενισχύουν την άποψη πως ο κ. Παπανδρέου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Χρησιμοποίησε την κρίση, μια κρίση για πολλούς διαχειρίσιμη, για να υλοποιήσει το πιο ακραία αντικοινωνικό νεοφιλελεύθερο σχέδιο, παρέδωσε την σκυτάλη στον άνθρωπο των τραπεζών στον κ. Παπαδήμο, ενώ ακολουθεί ο κ. Σαμαράς για να ολοκληρώσει το έργο της κοινωνικής χρεοκοπίας.
      Διαφωνείς;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News