Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αλμωπία: Τρεις γυναίκες για ένα «δαχτυλίδι»...

Ποια θα πάρει το... "δαχτυλίδι";

Σε σκληρό «πόκερ» εξελίσσεται η σύσταση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου του Ν. Πέλλας.

Ειδικά στην επαρχία της Αλμωπίας υπάρχει έντονη κινητικότητα, καθώς τρεις κυρίες διεκδικούν μία μόνο θέση.

Άννα Βαμβάκη, Μαρτίνα Ζιάκα και Γέση Πασχαλίδου είναι οι τρεις γυναίκες που διεκδικούν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ωστόσο μέχρι στιγμής...

...δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποια θα είναι αυτή που θα πάρει το πολυπόθητο «δαχτυλίδι».
 

19 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ Η ΖΙΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ Η ΒΑΜΒΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο τα καταφερε ο ζιακας. δεν καταλαβαινω ομως κατι, πρεπει να υπαρχει και τριτη φορα το ονομα αυτο στο ψηφοδελτιο τις νεας δημηκρατιας΄, ελεεεεεεοοος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...εγω θελω τον τσαμπουκα της γεσης...και σεις λετε οτι θετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο η αννα μπορει. η μαρτινα δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα.τι θα προσφερει στο τοπο?τα καζινο?δεν θελουμε καζινο επενδυσεις και προσφορα στον τοπο θελουμε. η γεση παλι ειναι πολυ λιγη. αποδειξη η ανυπαρξια της τοπικη οργανωσης που τοσα χρονια εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης!τι να πει κανεις...γιναμε σαν το πασοκ...καθε κουτσος και στραβος παει για προεδρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κριτήρια επιλογής:
    1. Νεοδημοκρατικό παρελθόν (όχι αλεξιπτωτίστρια)
    2. Διαχρονική προσφορά στην παράταξη (ΝΔ)
    3. ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
    4. Όχι πατρονάρισμα
    5. Αποδοχή από τους νεοδημοκράτες

    Ποια από τις τρεις πληρεί αυτά τα κριτήρια; Θα είμαι μαζί της. Διαφορετικά πάμε γι αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω κριτήρια...θα ήθελα όμως να προσθέσω και το κριτήριο της εντοπιότητας δηλαδή να είναι γέννημα και θρέμμα της Αλμωπίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ........ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mprabo 07.39 symfvnv edv na fame den exoyme kai ua dialegoyme kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βούτηρο στο ψωμί των υποψηφίων εκτός Αλμωπίας πάλι τα ίδια που είναι αυτοί που δήλωναν ότι πρόκειται να κατέβουν? Κιότεψαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποια απο τις τρεις ειναι απο την ΑΛΜΩΠΙΑ η τον Ν. ΠΕΛΛΑΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας καταλάβουν οι νεοδημοκράτες και οι άλλοι.Αντί όλοι μαζί να υποδείξουν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και να εμφανιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι, τρωγόμαστε μεταξύ μας γιατί κάθε ένα από αυτά τα πρόσωπα εξυπηρετεί και τα συμφέροντα αυτού που κρύβεται πίσω από αυτά. Και σίγουρα πίσω από τα δύο πρώτα πρόσωπα κρύβονται έμμεσα Εδεσσαίοι. Καλά δεν ντρέπεστε να ευξυπηρετήτε τα συμφέροντα άλλων εκτός Αλμωπίας ? Η Αλμωπία πεθαίνει και σεις βγάζετε τα μάτια μόνοι σας. Αυτοί που δήθεν σας στηρίζουν έκαναν κάτι καλό στο τόπο μας. Και εν πάση περιπτώσει ποιος σας έδωσε το δικαίωμα εσείς (επειδή πολιτικά αντιδικείτε άν και είστε στο ίδιο κόμμα ) να καθορίζεται εσείς ουσιαστικά την τύχη της Αλμωπίας υποδεικνύοντας πρόσωπα εκ των προτέρων χαμένα (εννοώ πολιτικά - και όχι βέβαια ως προσωπικότητες )Λυπάμε πολύ για το ήθος σας κύριοι, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των Αλμωπιαίων, μη προδίδετε εσείς οι ίδιοι τον τόπο σας.Ξέρετε οι Αρχαίοι μας πρόγονοι πώς τιμωρούσαν τους προδότες έτσι? κι άν όχι διαβάστε να το μάθετε καλό είναι να διαβάζετε λίγο ιστορία για να παραδειγματίζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12.27 διάβασε αυτά που έγραψες και αν βγάλεις νόημα βοήθησε να καταλάβουμε κι εμείς. Κάτι θέλεις να πεις. Τι όμως; Κάτι το ήθος, κάτι η νοημοσύνη, κάτι οι αρχαίοι πρόγονοι. Για πάρτο από την αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έτσι μας κατήντησαν οι πολιτικάντιδες υπάρχουν άξιοι άνθρωποι από την Αλμωπία να κατέβουν στις εκλογές άλλα ντρέπονται! Εκεί μας φτάσανε αν είσαι αγνός να ντρέπεσαι να κατέβεις σε εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απο τις τρεις μόνο η Πασχαλιδου ειναι από την Αλμωπία! σέβομαι τις αλλες δύο, αλλά είναι προσβολή να μιλάνε όλοι για γυναίκα υποψήφια από την Αλμωπία και να στριμωχνονται τα ονόματα δύο νυφων με καταγωγή εκτος Αλμωπίας!
    Στο κάτω κάτω η βαμβάκαινα δεν είναι που έτρεχε τη δεύτερη κυριακή με τον Πασόη; από που ως που παίζει το όνομα της και τι ψάχνει τώρα να'βρει στη Νέα δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 03.56 ποιουσ εννοεισ οταν λεσ "αγνουσ" ανθρωπουσ?μηπωσ τουσ πρωην δημαρχουσ και δημοτικουσ συμβουλουσ?χαχαχα ασ γελασω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβαζωντας τα παραπανω σχολια θελω να πω και εγω 2 λογια...Αρχικα οσο αφορα την κα.Βαμβακακη δεν γνωριζω αν στηριξε τον Πασοη η αν ειναι απο την Αλμωπια, προσωπικα τη θεωρω πολυ λιγη..τωρα για την κα.Ζιακα, ναι μεν ειναι δυναμικη, (ετσι φαιεται τουλαχιστον) αλλα δεν πιστευω οτι κανει για βουλευτης.. Αντιθετα η κα. Πασχαλιδου, εκτος του οτι ειναι απο την Αλμωπια και αυτο δεν αμφησβειτιται ειναι χρονια στη ΝΔ, διπλα στον εκαστοτε προεδρο απο τον Κωσταντινο Καραμανλη μεχρι και τον Αντωνη Σαμαρα, ηταν παρον σε ολες τις εκλογικεσ μαχες που εδωσε η παραταξη τοσο στην αυτοδιοιηκηση οσο και σε αυτες των εθνικων εκλογων, αλλωστε ειναι και γνωστη συνδικαλιστρια της ΔΑΚΕ,χωρις να εχει κανενα προσωπικο συμφερον, επισης εχει την καταλληλη παιδεια που κρινετε αναγκαια για εναν εκπροσωπο του λαου στο κοινοβουλιο, αλλα και ως χαρακτηρας διαθετει και τον απαραιτητο "τσαμπουκα" για να διεκδικησει οτι εχει αναγκη η Αλμωπια,, αυτοι που βιαζεστε να τη χαρακτηρισετε ως βουτηρο στο ψωμι των υπολοιπων υποψηφιων κανετε μεγαλο λαθος,, τι παραπανο εχουν οι υπολιποι απο αυτη? (να σας πω, οι υπολοιποι ηταν μερος του συστηματος εχουν δοκιμαστει και εχουν αποτυχει).. Η Γεση ειναι αγνη νεοδημακρατισσα και τσαμπουκας και ως σημερινη υποψηφια και αυριανη βουλετης θα προσφερει πολλα στην περιοχη μας...!!! ο λαος ξερει να κρινει οταν δεν χειραγωγειτε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News