Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια είναι η αλήθεια για το επικείμενο κλείσιμο του ΟΑΕΔ Αριδαίας!

Αρνείται τις φήμες το περιβάλλον του Διοικητή του ΟΑΕΔ

Επιστολή προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης απέστειλε πριν λίγες μέρες (9/2) ο Δήμαρχος Αλμωπίας, με αφορμή την έντονη φημολογία για επικείμενο κλείσιμο του Γραφείου ΟΑΕΔ Αριδαίας.

Ο κ. Δημήτρης Πασόης αναφέρθηκε στην μεγάλη έκταση του Δήμου (981 τετραγωνικά χιλιόμετρα) και στον αριθμό των κατοίκων (29.354 άτομα).

Επίσης τόνισε ότι «το Γραφείο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Αριδαίας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα της πληθυσμιακής ομάδας την οποία καλείται να εξυπηρετήσει».

Επιπλέον, στην επιστολή του αναφέρει ότι «μία τέτοια πολιτική θα αναγκάσει μία ακριτική περιοχή σαν την Αλμωπία να εξαρτάται άμεσα από άλλες περιοχές» και συνεχίζει λέγοντας πως «υπάρχουν τοπικές κοινότητες που απέχουν από την Έδεσσα περισσότερα από 60 χιλιόμετρα».

Τέλος, δηλώνει ότι «ο Δήμος είναι αντίθετος στο φημολογούμενο κλείσιμο του Γραφείου ΟΑΕΔ Αριδαίας. Η αποδυνάμωση ή η κατάργηση βασικών δομών και υπηρεσιών, που για χρόνια αποτελούσαν κεκτημένο της τοπικής μας κοινωνίας, μας βρίσκει ριζικά αντίθετους», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News...

...το περιβάλλον του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Ηλία Κικίλια αφήνει να εννοηθεί ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης.

Σήμερα Παρασκευή στο Δημαρχείο της Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη τοπικών φορέων, για να βρεθεί μια λύση για όλα αυτά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News