Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Έκλεισαν οι πόρτες της ΝΔ για τον Γιώργο Καρασμάνη;

Απείχε από την αποψινή ψηφοφορία

Εκτός Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να μείνει ο Γιώργος Καρασμάνη.

Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Βουλευτής Ν. Πέλλας απείχε από την αποψινή ψηφοφορία με αποτέλεσμα να κλείσουν για αυτόν οι πόρτες της Συγγρού.

Αν και χθες με δήλωσή του ανέφερε πως θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τη ΝΔ, φαίνεται πως...


...η επιστροφή του φαντάζει πλέον απίθανο σενάριο.

Η ανεπίσημη απάντηση της ΝΔ είναι απλή: "Μας βοηθούν να κάνουμε την ανανέωση των ψηφοδελτίων".

22 σχόλια:

  1. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ? ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ?Μππρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μεινει εκτος θα χασει η Νεα Δημοκρατια, κριμα γιατι πιστευω οτι ειναι σοβαρος πολιτικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ 2.47 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΓΛΥΦΤΙ ΠΟΛΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.

      Διαγραφή
  4. Τι να χάσει η Ν.Δ την διάλυσε ο Σαμαράς τελικά δεν είχε μόνο ικανότητες διάλυσης ο jeffrye από κοντά κι ο Antony το άλλο μέλος του μουσικού συγκροτήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι σε βολευει φιλαρακι? μη φας εχουμε φουστη..

      Διαγραφή
  5. Kαρασμάνη έκανες το πιο απλό πράγμα και το πιο σωστό. Την ώρα που η Ελλάδα χάνεται και ξεπουλιέται κάποιοι ασχολούνται ποιος θα κατέβει υποψήφιος με την ν.δ στην Πέλλα. Ας τολμήσουν να κατέβουν να δούμε τι θα πάρουν μετά από όλο αυτό το θέατρο! Κρίμα που εμείς οι καθαροί δεξιοί νομίζαμε ότι δεν υπάρχουν χειρότεροι και ξεπουλημένοι (πολιτικοί) από τον ΓΑΠ και την Ντόρα πόσο λάθος κάναμε και αδικήσαμε τον(πατριώτη) Σαμαρά τέτοιο λάθος που τον ψηφίσαμε για αρχηγό της ν.δ. Δεν πειράζει μαζί με αυτόν θα διαλυθεί και αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. apo oti xero to mnimonio htan to sovaro. o efarmostikos einai oi diadikasies.
      mono gia ton ekviasmo katevike se cifoforia. alios tha den xreiazotan onomastiki.

      Διαγραφή
  7. Μπράβο Γιώργο, δε μετανιώνω που σε ψήφιζα πάντα. Ο πολιτικός πρέπει να είναι ΚΑΙ συνεπής και να εκφράζει και να εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του. Εσύ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ

    Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επέλεξε την έξοδο από την επόμενη βουλή (μάλλον και από την πολιτική γιατί έχει τα χρονάκια του), κάποιοι θα πουν μπράβο και κάποιοι θα στεναχωρηθούν. Ο ίδιος θα μπορεί να πει ότι, έμεινε σταθερός στις απόψεις του (παρόλο που επέλεξε να απέχει). Και τώρα έρχεται η ώρα της μεγάλης αγάπης, το τι θα κάνουν και το τι θα πουν η Ποπή και ο Αστέριος δεν θα περιγράφεται. Μέσα στη μιζέρια και στις στεναχώριες μας, να είμαστε σίγουροι, ότι υπάρχουν (και σήμερα)αυτοί που θα φροντίσουν ώστε να γελάσει το χειλάκι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ή ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΟΝΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

      Διαγραφή
  9. ΝΔ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΓΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚ' ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Ν.Δ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ? ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Ν.Δ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΣ? ΟΤΑΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ. ΠΟΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ? ΤΙ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημόσιος υπάλληλος από σκύδρα29 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:41 μ.μ.

      χύνεις όμως μεγάλη χολή για τον καρασμάνη και δεν καταλαβαίνω το μίσος. προσβάλεις δε όλο το λαό που τον ψηφίζουμε για 5 συνεχείς φορές . και θα συνεχίσουμε να τον ψηφίζουμε για το εργο που έχει κάνει τα 5 χρόνια της νέας δημοκρατίας.
      εγώ ως δημόσιος υπάλληλος ζήτησα μετάθεση στη σκύδρα έχοντας αρκετούς λόγους αλλά ένας από τους σοβαρότερους ήταν το επίδομα του παραμεθορίου.
      Τώρα τα υπόλοιπα,επειδή είμαι αρκετά ενημερωμένη, σε πληροφορώ ότι έχει κάνει πολλά για την πέλλα ο καρασμάνης και τα γνωριζεις και εσύ κακόπιστε.
      αλλα θέλεις να αμαυρώνεις το προφίλ του.

      Διαγραφή
    2. δεν ξερω τι εννοείς για τα λεφτά του μπαμπα.αλλα υποθέτω ότι είσαι βαθεια νυχτωμένος,λασπολόγος και προπαντός δεν ζεις στη ΠΕΛΛΑ γιανα ξέρεις ποιος είναι ο Καρασμάνης, από που ξεκίνησε και ποια ήταν η οικονομική κατάσταση της πατρικής του οικογένειας.

      Διαγραφή
  11. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)...ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαμένα εκείνος που πρέπει να είναι υποψήφιος φίλε των 7 και 50 είναι ο Λάκης Βασιλειάδης.
      Τώρα ως προς τον Σταμενίτη για να είναι υποψήφιος θα πρέπει να εξηγήσει γιατί έχει αντιγράψει δελτία Στελεχών που σημαίνει ότι δεν έχει άποψη και επίσης δεν έχει πολιτική σκέψη. Αν δεν το εξηγήσει θα πάθει μεγάλη ζημιά
      Σημαντικό επίσης είναι να απαντήσει, σ’ αυτό που συζητιέται στα Γιαννιτσά: που βρίσκει τα λεφτά και επι 2,5 χρόνια γυροβολά στο νομό και σ’ αυτό ,που τόχουν ζητήσει κατ’ επανάληψη πολλοί πολίτες, δηλαδή, να καταθέσει τις φορολογικές δηλώσεις του των τελευταίων 15 χρόνων για να αποδειχτεί ότι έχει επάγγελμά και έσοδά του.
      Αν το κάνει αυτό και αν είναι υποψήφιος, τότε πιθανόν να έχει αμιδρές πιθανότητες για εκλογή.

      Διαγραφή
  13. ελπίζουμε στα νέα πρόσωπα ! και φυσικά ενοούμε κάτω των 35 για να συνενούμαστε.Οτιδήποτε απ το παρελθον θα φέρει εμφύλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλύτερα κάτω από 25!!! αλλά και όλοι να έχουν την ίδια ηλικία. βουλευτές και αρχηγοί. γιατί ο αρχηγός είναι μεγαλήτερος από τον καρασμανη. οι δε τζαμτήζς σταμενίτης είναι πάνω απο 45 χρονών!!! η δε φουντουκίδου και αντωνίου έχουν πάνω κάτω την ίδια ηλικία με καρασμάνη.
      άρα μόνο ο Λακης ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ.
      ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News