Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θα απέχει από την αποψινή ψηφοφορία ο Ηλίας Θεοδωρίδης;

Είδηση της τελευταίας στιγμής

Θα απέχει σύμφωνα με ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News από την αποψινή κρίσιμη ψηφοφορία ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βουλευτής Ν. Πέλλας του ΠΑΣΟΚ, θα καταθέσει πρόταση για δημοψήφισμα, ώστε να επιλέξει ο λαός.

12 σχόλια:

  1. Τι σημαίνει δεν θα πάει;
    Ή θα ψηφίσει ή θα καταψηφίσει!
    Οι παντελονάτοι έτσι πράττουν κυρ Ηλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΗΛΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βουλευτής για ποιους είστε στο Νομό κύριε?
    Κάποιοι σας εξέλεξαν για τέτοιες κρίσιμες ώρες. Στο νο1 μνημόνιο τι κάνατε δηλαδή?πίνατε καφέ στη καφετέρια της βουλής;Αφήστε τις βλακείες κ αν δεν θέλετε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!! Δεν είναι απάντηση η αποχή!!Εξάλλου αυτό θα εισπράξετε στις προσεχείς εκλογές..Λυπούμαστε πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΝΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΜΜΑ; ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ (ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ) ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. telika sas plironoume mono gia tis parelaseis. sta diskola tin kanete louis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μολις τελειώνουν τα χρήματα , ένας ένας την κάνουν. Περί αυτοκριτικής για το πως φθάσαμε ως εδώ ούτε λόγος.GAME OVER , κύριοι! σοσιαλισμός και πράσινα άλογα τέλος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οκ δεν ψηφίζουμε τα μέτρα! είμαστε ετοιμοι για την επόμενη μέρα χωρίς ρευμα ψωμί και πετρελαιο? συγκεκριμένες απαντησεις να πούμε όμως.όχι αόριστα.20 Φεβρουαριου ας πουμ πετρελαιο, γάλα ψωμί με το δελτίο.Μεσα στο χειμώνα.Με μικρά παιδιά.Μέσα είμαι...αλλά το παιδί μου πως θα το ζεσταίνω? όποιος μας οδηγήσει στη χρεωκοπία να με περιμένει σπίτι του για ληστεία! Δεν πιστεύω να νοιώσει εκπληξη ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 11:25ΑΜ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα ενοείτε ότι τα περισσοτερα μαγαζιά παυουν να λειτουργούν γιατί η ΔΕΗ θα παρέχει ρεύμα 6-7 ώρες την ημέρα.Το πετρέλαιο τα ΕΛΠΑ δεν θα μπορουν να το εισάγουν.Με 400 ευρω στην ελλαδα της δραχμής θα έισαι βασιλιάς ομως !!!
    Τα κράτη της δραχμής ειναι Γκάνα,Σουδάν,Νιγηρία,Αιγυπτος!! ανεξάρτητα κράτη!! χωρίς ΔΝΤ! Έτσι θέλετε να γίνουμε? οκ μέσα τότε! αλλά επειδη εμένα μ αρέσει το κινητό σου θα στο κλέψω φίλε! κι αν μπορείς πιάσε με.! κι αυριο και το αμαξι σου! κι αν μπορείς πιάσε με...ωραία τότε είναι στη χρεωκοπια! θα κάνουμε ότι γουστάρουμεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χρεωκοπία: οι νοικοκύρηδες χάνουν ότι εφιαξαν,οι παμφτωχοι χαίρονται !απλά πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ 12.23 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News