Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Δεν επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Ηλίας Θεοδωρίδης

Σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, καθώς αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στην προσπάθειά του να οργανώσει το ψηφοδέλτιό του στο Ν. Πέλλας.

Μέχρι στιγμή τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα: Από τη μία οι μόνοι σίγουροι υποψήφιοι είναι η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Βασίλης Γιουματζίδης, οι οποίοι πήγαν με τα νερά του κόμματος και είπαν «ναι σε όλα» και από την άλλη ο Ηλίας Θεοδωρίδης δεν θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του Aridaia News.

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο κόμμα, φαίνεται πως δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος και εξετάζει τις επόμενες κινήσεις του οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνουν το ΠΑΣΟΚ.

Κατά τα άλλα, γίνεται ένας αγώνας δρόμου...

...για να βρεθούν υποψήφιοι Βουλευτές. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά, ωστόσο ελάχιστα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα, αποτρέπει τα «πράσινα» στελέχη από τη συμμετοχή τους στις εκλογές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News