Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Διεγράφη ο Ηλίας Θεοδωρίδης από το ΠΑΣΟΚ

Τελευταία εξέλιξη

Διεγράφη ο Ηλίας Θεοδωρίδης από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ όλους όσους δεν ψήφισαν τα νέα μέτρα. Ο Βουλευτής Ν. Πέλλας απείχε από τη διαδικασία και πλέον αποτελεί παρελθόν για το ΠΑΣΟΚ.

7 σχόλια:

  1. ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. magkas kai alani ws makedonas!an k den psifisa pote tin parataksi ayth ena exw na pw MAGGAS ESU KAI O KARASMANHS!pou8enades kai aniparktoi tou nai se ola elate i karatzova sas perimenei me anoixtes aggales kai me sigxaritiria gia to nai se ola!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ;
    ΛΙΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν είχε τα κότσια να το καταψηφήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΣΟΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. Η ΑΛΛΗ Η ΚΟΤΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΑΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙΟΤΕΨΕ ΓΙΑΛΟΥΜΤΖΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επέλεξε την λύση της αυτογελοιοποίησης!
    Όταν υπάρχει μάχη δεν κρύβεσαι και εμφανίζεσαι μετά το τέλος της για να φιλοσοφήσεις, αλλά επιλέγεις πλευρά!
    ΦΥΓΟΜΑΧΟΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News