Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Εργαζόμενοι του ΙΚΑ Αριδαίας αποδοκίμασαν Τζάκρη και Θεοδωρίδη

Ένταση στη σύσκεψη των τοπικών φορέων που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή στην Αριδαία

Σε πολύ δύσκολη θέση ήρθαν χθες η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Ηλίας Θεοδωρίδης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των τοπικών φορέων.

Οι δύο Βουλευτές δέχτηκαν έντονη αποδοκιμασία από τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος ΙΚΑ της Αριδαίας, καθώς δεν υπήρξε μία σαφή απάντηση. Και αυτό γιατί, οι δύο Βουλευτές είχαν τελείως διαφορετική ενημέρωση ο ένας με τον άλλο.

Συγκεκριμένα, από τη μία ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι οι αλλαγές έχουν δρομολογηθεί και πως το υποκατάστημα ΙΚΑ θα γίνει γραφείο, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε και από την άλλη η κ. Τζάκρη τόνισε ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί και πως υπάρχει σε εξέλιξη διαβούλευση.

Οι εργαζόμενοι ύψωσαν το ανάστημά τους και ζήτησαν να μην γίνει καμία αλλαγή. Επιπλέον έθεσαν το πολύ λογικό ερώτημα γιατί να κλείνουν πολλές υπηρεσίες στην Αλμωπία και καμία στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα.

Μία άλλη τοποθέτηση ανέφερε ότι...

...η υπηρεσία ΙΚΑ της Αριδαίας είναι πολύ πιο επικερδής από την αντίστοιχη των άλλων πόλεων του Νομού και εξήγησε τους παράγοντες στους οποίους στηρίζεται η συγκεκριμένη αναφορά.

Τον τόνο της φωνής τους ύψωσαν και ο Χρήστος Μπίνος με τον Χρήστο Χουρσόγλου οι οποίοι απάντησαν στην κ. Τζάκρη η οποία χαρακτήρισε όλα όσα λέγονται φήμες, ότι σήμερα μπορεί να είναι φήμες όμως αύριο θα είναι πολύ αργά για να βρεθεί λύση.

Ο Δήμαρχος από τη δική του μεριά απαίτησε από τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη να σταθούν στο πλευρό του Δήμου σε όλους τους αγώνες. Μια υπόσχεση που τυπικά τουλάχιστον πήρε και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν και αντίστοιχες ενέργειες. Άλλωστε, αυτοί οι δύο (από τους τέσσερις) Βουλευτές του Νομού μας είχαν τουλάχιστον το θάρρος να βρεθούν στη συγκεκριμένη σύσκεψη και αυτό τους τιμά.

Διαβάστε εκτενές ρεπορτάζ για τη σύσκεψη και δείτε φωτογραφίες με κλικ ΕΔΩ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News