Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις ο Γκρουέφσκι


«Η Ελλάδα προσπαθεί μόνο να κερδίσει χρόνο»

Τον ισχυρισμό πως η Ελλάδα προσκομίζει εμπόδια στη διεξαγωγή της διαπραγματευτικής διαδικασίας για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, επανέλαβε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι.

Ο κ. Γκρούεφσκι ανέφερε ότι «η Ελλάδα προσπαθεί μόνο να κερδίσει χρόνο» και πρόσθεσε ότι «χαρακτηριστικό παράδειγμα που επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο είναι η στάση της απέναντι στο διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς».

Σύμφωνα με τον κ. Γκρούεφσκι, ο κ. Νίμιτς τον τελευταίο χρόνο «αντιμετωπίζει πρόβλημα» να επισκεφθεί την ΠΓΔΜ και την Ελλάδα, καθώς, όπως είπε, «η Ελλάδα δεν δίνει τη συγκατάθεσή της για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας επίσκεψης».

«Τώρα, η Ελλάδα συμφώνησε για επίσκεψη του κ. Νίμιτς στις δύο χώρες, αλλά δεν προσδιορίζει ακόμη ακριβή ημερομηνία, με αποτέλεσμα να είμαστε σε αναμονή και εμείς και ο διαμεσολαβητής» σημείωσε ο κ. Γκρούεφσκι.


Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ανέφερε ακόμη ότι «πρόθεση της Ελλάδας είναι να κερδίσει χρόνο, καθώς αυτή την περίοδο δεν επιθυμεί την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος».
«Το μόνο που κάνει η Ελλάδα είναι να παρουσιάζεται ως η εποικοδομητική πλευρά του ζητήματος και να κατηγορεί εμάς ότι έχουμε σκληρές θέσεις.

Η προσέγγιση της αυτή δεν επιτρέπει την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος και το γεγονός αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ευρωατλαντική πορεία της χώρας μας.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η πολιτική αυτή της Ελλάδας, κάποια στιγμή θα της επιστραφεί σαν μπούμερανγκ» πρόσθεσε ο κ. Γκρούεφσκι.

---
Πηγή: protothema

5 σχόλια:

  1. Μάθανε που γα@$%&*ε, πλακώσανε και οι γύφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλοι απ αυτούς που τώρα κυβερνανε την ελλαδα δεν είναι καν έλληνες.Πολλοι απο τους κατοίκους της ελλαδας η καταγωγη τους δεν είναι ελληνική! Παρ όλα αυτά αφου βγάλανε ελληνική ταυτότητα μπορούν άνετα να το παιζουν ελληναρες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ Ο Μ*****Σ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ < ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ > ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ Κ**Ο;;;;;
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Π..ΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ..ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΧΑΛΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτός ο καρα....ζης κάνει τη δουλειά του. όλοι οι γείτονες μας ¨κοιταν" ύπουλα και φέρονται ύπουλα.(φωτιές οι τουρκοι στα νησια,φωτιες οι βρωμ... σκοπιανοι στην πελοποννησο)μας βρηκαν σε μια πολυ κρισιμη στιγμη και θελουν να μας φανε. Αλλα πανω απο ολα φταιμε εμεις οι ιδιοι που τους δωσαμε δουλειες(σκοπιανους, αλβανους,βουλγαρες)και τρεχουμε σκοπια και βουλγαρια να αφησουμε τα ευρο μας, με αποτελεσμα ολοι αυτοι να εχουν βελτιωση την οικονομια τους κι εμεις να παμε κατα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News