Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή Βασιλόπιτας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αριδαίας

Σήμερα, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο AGAPI Luxuri Hotel (Αφοι Κούτσουλα) στο Λουτράκι Αριδαίας.

Με την προσδοκία και την ευχή η φιλοζωία να διαδοθεί ακόμη περισσότερο στην περιοχή μας και με την ελπίδα όλα τα αδέσποτα ζώα μας να βρουν εφέτος ένα σπιτικό, σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα όμορφο ζεστό και φιλικό απόγευμα.

Με καφεδάκι, κουβεντούλα, ανταλλαγή απόψεων και φυσικά τον υπέροχο χειροποίητο μπουφέ του φιλοζωικού συλλόγου!

Σας περιμένουμε!
Οι εθελοντές του Συλλόγου Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα"

12 σχόλια:

  1. Σήμερα το πρωί στις 11.00 (Σάββατο 4/2/12)ένας παρακμιακός τύπος μέσα από μαγαζί στην έξοδο προς Εξαπλάτανο, σημάδευε με κόκκινο αεροβόλο πουλιά στα δέντρα του 2ου γυμνασίου και έριχνε VOLIDES. Φορούσε γιλέκο παραλλαγής και από κάτω κοντομάνικο μπλουζάκι επίσης παραλλαγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oti na nai o kauenas.......pites kai floyria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να τον κανουνε ντα ντα προτείνω.Σπιτια σας τα αδεσποτα.Απαγορευεται να υπαρχουν εξω αδεσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαζεψτε επιτελους τα αδεσποτα ολοι μαζι κι αυτα να μην υποφερουν και ο κοσμος να κυκλοφορεί άνετα.Σε καμιά πολλη της ελλαδος δεν υπάρχει αυτο το χάλι με τις αγέλες της αριδαιας.Σαν λιοντάρια μερικά περπατούν αγωρωχα μπροστα απο μαγαζιά και κόσμο σαν να είμαστε σε καμιά ζούγκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. parte ta adespota apo to dromo o sylogosas na mhn katasparajoyn kanenan anurvpo kai meta ta leme......akoy bassilopita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στειρωστε τα σκυλια σας για να μην υπαρχει αυτο το χαος αγαπητε μου.οι κυνηγοι να μην διωχνουν τα σκυλια τους οταν δεν κανουν 'καλα' την 'δουλεια' τους κατα την κυνηγετικη περιοδο και οι κτηνοτροφοι με το να μην στειρωνουν τα σκυλια τους δημιουργουν την ζουγκλα.ζωντανο παραδειγμα τα περισσοτερα αδεσποτα της αλμωπιας ειναι τσομπανοσκυλα κ κυνηγοσκυλα.διαφωνει κανεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΣΤΟΣ 02.13 ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΡΕ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τον κάνουνε ντα; Τι λες βρε γελοίε τύπε; Επικίνδυνος είναι και αυτός κι εσύ που τον υποστηρίζεις! Είναι δυνατόν σε κατοικημενη περιοχή να ρίχνει με το αεροβόλο;;; Πού νομίζει ότι είναι; Αν και καταλάβαμε ποιον λέει παρακμιακό τύπο με τις ΒΟΛΙΔΕΣ που το έχει και κεφαλαία. Τα αδέσποτα σας ενοχλούν ή οι....ΒΟΛΙΔΑΣ;; Κλείστε τον μέσα! Τέτοιοι τύποι δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απόλυτα σωστός ο 2:13! Κανένας δεν ασχολείται μ' αυτούς που δημιουργούν το πρόβλημα, αλλά με το πρόβλημα! Έτσι όμως δεν δίνεται λύση και η κατάσταση διαιωνίζεται. Και πιο επικίνδυνος είναι αυτός με τις ΒΟΛΙΔΕΣ (-ας) παρά τα ζώα που κυκλοφορούν ήρεμα και ωραία μέσα στην πόλη. Τι σας πείραξαν ρε άχρηστοι; Και εσύ ρε φίλε που τον είδες να πυροβολάει σε κατοικημένη περιοχή αυτόν τον παρακμιακο τύπο γιατί δεν κάλεσες εκείνη την ωρα την αστυνομία; Όλοι περιμένετε απο τους άλλους να κάνουν κάτι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ti sas ftaine ta zontana re??? otan den peirazoun kanenan k uparxoun kati zoaaaa anthropoi pou ta xtupane k ta vasanizoun...tote fusiko einai na epitithontai kai auta!!! kanonika autos pou purovolouse simera ta poulia prepei n ton stisoun k na purovoloun to diko tou to pouli... APANTHROPOIIIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. vasdoka asxolisou kyria mou me ta skylakia.. kai ase tin politiki kata meros.. den sou paei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News