Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ του Ηλία Θεοδωρίδη και του ΠΑΣΟΚ

«Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του»

Αγεφύρωτο φαίνεται πως είναι το χάσμα μεταξύ του Ηλία Θεοδωρίδη και του ΠΑΣΟΚ.

Ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής του Ν. Πέλλας τάχθηκε με την «κλίκα» του Χάρη Καστανίδη και επέλεξε την αποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε από χθες το απόγευμα το Aridaia News, ο κ. Θεοδωρίδης ήταν υπέρ διεξαγωγής δημοψηφίσματος για να επιλέξουν οι πολίτες αυτό που επιθυμούν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από περίπου μια βδομάδα, ο Ηλίας Θεοδωρίδης μίλησε αποκλειστικά στο Aridaia News και αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στο ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι...

...«αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του». Επίσης, άσκησε δριμέα κριτική στο κόμμα, ενώ αποκάλυψε τι οδήγησε στον «εκφυλισμό» όπως είπε χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News