Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Στην τελική ευθεία το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο του Ν. Πέλλας

Έρχονται ανακοινώσεις...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η σύνθεση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στο Ν. Πέλλας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, που διαρρέουν από τη Συγγρού, στο τέλος της επόμενης βδομάδας ο Αντώνης Σαμαράς θα βάλει τις τελικές υπογραφές, ώστε οι εν δυνάμει υποψήφιοι θα ενημερωθούν επίσημα από το κόμμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι και σήμερα υπάρχει αβεβαιότητα για αρκετά τοπικά στελέχη της ΝΔ, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη...

...αν ο Γιώργος Καρασμάνης συμπεριληφθεί τελικά στη λίστα των υποψηφίων.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανεξάρτητος Βουλευτής θα ψηφίσει τους νόμους, ώστε να επιστρέψει και πάλι στη ΝΔ.
 

11 σχόλια:

  1. Η "αποβολή" των 2 εβδομάδων τελειώνει και ο Γιωργάκης επιστρέφει στο "σχολείο". Θα γίνει πάλι υπάκουος μαθητής για να μην "αποβληθεί" άλλη φορά και για να μην πληγώσει το όνομα του "σχολείου" του. Όσο για τις επιδόσεις του, φυσικά θα πέσουν γιατί οι "βαθμολογητές" μπορεί να συγχωρούν τα λάθη αλλά όχι τις πονηριές. Συν του ότι, βαριούνται τους ίδιους και ίδιους μαθητές στην ίδια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κοροιδίες τελικά δεν έχουν τέλος ... η ¨επανάσταση¨ του κ. Καρασμάνη κράτησε μόλις λίγες μέρες.Αν νομίζει βέβαια ότι με αυτές, μπορεί να επιβιώσει πολιτικά είναι πολύ γελασμένος.Θα ήταν τουλάχιστον αποδεκτό αν από την αρχή ψήφιζε ΝΑΙ πιστέυοντας ότι αυτό είναι σωστό για τη Χώρα.Τελικά ας μας πει μετανιώνει για το ΟΧΙ ή θα μετανιώσει για το ΝΑΙ ... και αυτός ο ¨μέγιστος¨ πολιτικός άνδρας συνεχίζει να είναι υποψήφιος ... ΗΜΑΡΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αντρας που θελει να λεγεται αρσενικος φοραει παντελονια και τα τιμαει, κυριε καρασμανη αποδειξε οτι εισαι αρσενικος σε αλλη περιπτωση πανε στον αντωνακη που φοραει φουστανακια, πιασε και τον μικρο αερομεταφερομενο συνοπιτη σου απο το χερακι και μαθε και σε αυτον κωλοτουμπες...θα σας φανουν χρησιμες οταν θα σας παρουμε με τις κλωτσιες....φηφοφορος σου για χρονια...αλλα μεχρι εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά προφανώς είστε κακόπιστοι. Ο άνθρωπος δήλωσε και ξεκαθάρισε πως καταψήφισε το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο. Είπε το μεγάλο ΟΧΙ.
    Από δω και πέρα θα είναι λάθος στο μεγάλο προσκλητήριο που κάνει ο πρόεδρος να μην ανταποκριθεί. Δεν θα του το συγχωρήσουν οι ψηφοφόροι της νέας δημοκρατίας.
    Τον σκληρό πυρήνα του μνημονίου τον καταψήφισε. Τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά θέματα.
    ΜΑΚΑΡΙ να υπάρχουν και άλλοι ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 10.45 ψηφίζω Καρασμάνη από την πρώτη φορά που ήταν υποψήφιος. Επομένως έχω δικαίωμα να μη του συγχωρήσω το πιθανό ΝΑΙ που ΙΣΩΣ πει στον εφαρμοστικό νόμο. Δε νομίζω να ακυρώσει τον εαυτό του ψηφίζοντας ΝΑΙ. Θα είναι τρελό να πει ΝΑΙ εκεί που δέκα πέντε μέρες πριν είπε ΟΧΙ. Είναι θέμα πολιτικής ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Αν το κάνει θα επικοινωνήσω μαζί του για να τον «αποχαιρετήσω»

      Διαγραφή
    3. οκαρασμανησ ειπε ΟΧΙ και το βροντοφωναξε.ολα ταλλα είναι για τους αδαείς. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. αν ψηφισει ή οχι τις υποενότητες που εφαρμοζουν μερος του μνημονίου μικρή σημασία έχει πλέον για μας τους πολίτες

      Διαγραφή
  5. η κωλοτουμπα εγινε σε στυλ κομανεντσι. ολα τα αλλα περι προσκλησεων κλπ ειναι λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Φώτο και Αργυρό
    Αν ο Καρασμάνης αρνηθεί την επιστροφή στο προσκλητήριο που έκανε ο Πρόεδρος, τότε έρχεται η σειρά να είναι ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ στο ψηφοδέλτιο. Ποιος; Ξέρεται ποιος. Μπορείται να τον βρείτε. Έχουμε πολλά και καλά στελέχη ώστε να πλαισιωθεί με τα 2 έμπειρα στελέχη των Γιαννιτσών Αντωνίου και Φουντουκίδου .
    Όσο για το golden boy - Σταμενίτης- που κατοικοεδρεύει επί 2,5 χρόνια στα Γιαννιτσά, έχουμε πει κάποια πράγματα και επιπλέον ρωτάμε ποιος τον χρηματοδοτεί; Να καταθέσει τις φορολογικές του δηλώσεις των 15 τελευταίων χρόνων και να μας αποδείξει ότι έχει κάποιο επάγγελμα.
    Διαφορετικά εμείς είμαστε πανέτοιμοι, ώστε στις εκλογές να κάνουμε όλα αυτά που έχουμε πει. Θα γεμίσουμε την Πέλλα και κάθε σπίτι με φεϊγβολάν για τα έργα και τις ημέρες του.
    Περιμένουμε και θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του.
    ΔΕΚΑ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 12 ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ... ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΜΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ
      παλιος Οννεδιτης

      Διαγραφή
  7. τι εγινε ρε παιδια, μαλόνουμε για τη θέση ακόμη δεν σαραντισε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News