Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Λαϊκή οργή κατά του Δημάρχου Πέλλας

Θύελλα αντιδράσεων

Σε λαϊκή σύναξη εξελίχθηκε η προηγούμενη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Πέλλας.

Ομάδα κατοίκων του Αγίου Λουκά εισήλθαν στην αίθουσα συνεδριάσεων με αφορμή την απόφαση του Δημάρχου Πέλλας να μεταφέρει υπάλληλο από τα ΚΕΠ Κρύας Βρύσης στην αντίστοιχη υπηρεσία των Γαλατάδων.

Οι πολίτες παίρνοντας τον λόγο ρώτησαν τον Γρηγόρη Στάμκο γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση, με τον Δήμαρχο να απαντά ότι έγινε στα πλαίσια της επανατοποθέτησης προσωπικού.

Το κλίμα βάρυνε ακόμη περισσότερο όταν το λόγο πήρε ο Γιάννης Αϊβαζίδης.

Ο Αντιδήμαρχος δήλωσε ότι δεν ερωτήθηκε για τη συγκεκριμένη απόφαση και αφού διευκρίνισε ότι δεν την κατακρίνει, αποχώρισε εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στη συνέχεια ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Δελληγιανίδης χαρακτήρισε άδικη την απόφαση και συμπλήρωσε πως «η κυρία Κοροξενού Βέτα είναι μια υπάλληλος η οποία ήταν συνεπείς συνεργάσιμη και άριστη στα καθήκοντα της».
 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΆ ΧΘΕΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟς ΠΕΛΛΑΣ , ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗς ΔΕΥΑΓ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News