Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση του ανεξάρτητου (;) Βουλευτή Γ. Καρασμάνη σε... "αθλιότητες και κακοήθειες"

"Το μόνο Κόμμα που μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτής της τεράστιας ευθύνης, είναι η Νέα Δημοκρατία"

Μία δήλωση με την οποία φανερώνει την αγανάκτησή του για όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα έκανε ο Γιώργος Καρασμάνης.

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ν. Πέλλας μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «τούτες τις κρίσιμες ώρες, η μόνη Παράταξη, το μόνο Κόμμα που μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτής της τεράστιας ευθύνης, είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτήν την Παράταξη και τις αξίες της υπηρέτησα με συνέπεια από τα πρώτα μου βήματα στην ενεργή πολιτική. Αυτήν θα συνεχίσω να υπηρετώ, είτε μέσα από το Κοινοβούλιο, είτε έξω από αυτό».

Όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το Aridaia News ο κ. Καρασμάνης θα επιστρέψει στη ΝΔ και όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί και στο ψηφοδέλτιο, αφού πρώτα ταχθεί με τη γραμμή του Αντώνη Σαμαρά και κάνει τις απαραίτητες υποχωρήσεις.

Από το πολιτικό γραφείο του Γιώργου Καρασμάνη, δόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Σε αθλιότητες και κακοήθειες δεν απαντούσα, δεν απαντώ και δεν θα απαντήσω ποτέ. Απαντάει ο λαός της Πέλλας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Σε όσους επί εικοσαετία με τιμούν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μου, ένα έχω να πω:

Καταψήφισα και το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο, χωρίς να στοχοποιώ και να ενοχοποιώ οποιονδήποτε είχε ή έχει αντίθετη άποψη. Υπάκουσα στη φωνή της συνείδησής μου και στην ακράδαντη πεποίθησή μου, ότι η δραματική κρίση, στη δίνη της οποίας ασφυκτιά η χώρα και ο λαός μας, δεν αντιμετωπίζεται, ούτε με περικοπές μισθών, ούτε με άγριους φόρους και χαράτσια, ούτε με συνεχείς αφαιμάξεις από τις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις. Αυτή μου την πίστη, δεν την διαπραγματεύομαι και δεν την ανταλλάσσω, με κανένα αξίωμα και με καμιά καρέκλα.

Δεν θα κουραστώ να υποστηρίζω ότι, μόνη διέξοδος είναι η ανάπτυξη. Θα είναι ένας δρόμος επίπονος, δύσκολος, καμιά φορά και οδυνηρός, αλλά είναι μονόδρομος. Δεν θα πάψω επίσης να επαναλαμβάνω σε όλους τους τόνους, ενδεχομένως για χιλιοστή φορά, ότι τούτες τις κρίσιμες ώρες, η μόνη Παράταξη, το μόνο Κόμμα που μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτής της τεράστιας ευθύνης, είναι η Νέα Δημοκρατία.

Αυτήν την Παράταξη και τις αξίες της υπηρέτησα με συνέπεια από τα πρώτα μου βήματα στην ενεργή πολιτική. Αυτήν θα συνεχίσω να υπηρετώ, είτε μέσα από το Κοινοβούλιο, είτε έξω από αυτό".

Γιώργος Καρασμάνης
 

25 σχόλια:

  1. ΚΑΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αραγε διαβασες τι ειπε? αμφιβαλλω..

      Διαγραφή
    2. ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ

      Διαγραφή
    3. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΥΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν ειναι ο καρασμανησ στο ψηφοδελτιο τοτε ποιοσ θα ειναι. ο σταμενιτησ?????? χα χα ασ γελασω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. {ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΟ ΟΨΙΜΟ «ΟΧΙ»}
    Σοφία Σακοράφα

    πόσο δικιο είχε

    καταψηφισε τα μνημόνια αλλα τωρα θα κανει το παν να εφαρμοστούν... χαχαχα!
    Πρόβατα το Πάσχα έρχεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιστεύω πως αν ήταν πρόβατο θα ψήφιε το μνημόνιο και δεν θα διακυνδίνευε να διαγραφεί. Άλλωστε ήταν σίγουρος ότι θα ξαναβγαινε βουλευτής.
      Γιατί να το ρισκάρει αν δεν ήξερε το πίστευε.
      τώρα αν θα συνεχίσει να είναι στη ΝΔ είναι απόφαση του Σαμαρά. αυτός απαρχής δήλωσε ότι είναι η ΝΔ σπίτι του.

      Διαγραφή
    2. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΤΕΒΕ;27 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:20 μ.μ.

      ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ 199. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ

      Διαγραφή
  5. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Ν.Δ. ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ. ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ Ν.Δ. Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΣΤΕΝΟΤΕΡΟΣ. ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΤΟ. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι κακοήθης και άθλιος. Καλά ρε λαμόγι του κερατά, γιατί τον ψηφίζει ο λαός της Πέλλας τον Καρασμάνη; Για τα ωραία του μάτια; Ή για τα ωραία του φρύδια;
      Για το έργο του τον ψηφίζει και αυτό είναι καταφανέστατο. Μόνο εσύ δεν το βλέπεις.
      Γιατί λοιπόν βρίζεις έναν λαό που τον ψηφίζει 5 συνεχείς φορές.
      Σίγουρα είσαι λαμόγι και γιαυτό δεν συμπαθείς τον Καρασμάνη.
      Γιώργο, γράψτους εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Γύρνα στο κόμμα, στο προσκλητήριο που κήρυξε ο αρχηγός.
      Αυτοί που δεν σε θέλουν γράφουν αυτές τις αθλιότητες. Αυτοί θα χαρούν που δεν θα γυρίσεις. Θα κάνουν γλέντι.
      Μην τους δώσεις αυτή την χαρά.
      Εσύ με το ΟΧΙ στο σκληρό μνημόνιο έγραψες την ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ,

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΚΑΠΟΥ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ.

      Διαγραφή
    3. παντως στις εκδηλώσεις του χωριού μας κάθε χρόνο όταν έρχεται ο Καρασμάνης μας εύχεται και ποτέ ούτε έφαγε ούτε ήπιε γούλια.
      και μάλιστα σε σημείο παρεξήγησης.
      Αυτά για τους άσχετους και κακούς ανθρώπους

      Διαγραφή
  6. Άντε με το καλό και άλλα 20 χρόνια στη βουλή. Να μην ξεχάσουμε και την Πόπη και τον Ντάνη, να τους δώσουμε και αυτούς μερικούς σταυρούς έχουν και αυτοί εμπειρία στα μεγάλα έργα. Επίσης να κρατήσουμε σταυρούς και για τον Αντωνίου και τον Νουσηκύρου,τόσα χρόνια πολιτευτές και σε διάφορες άλλες θέσεις, καιρός να γίνονυ βουλευτές και αυτοί, τώρα που βγαίνουν στη σύνταξη θα έχουν και χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. αυτό θα πει μεγάλος πολίτικος άντρας. τι σου είναι μια βουλευτική έδρα. Άντε αυτός το κάνει για τα λεφτά ,αλλά από εμάς τα πρόβατα όποιος το ψηφίσει θα είναι και πολύ μεγάλος Μ…..Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ27 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:49 μ.μ.

      ΦΙΛΕ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
      ΓΙΑ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
      Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ...

      Διαγραφή
  8. Καρασμάνη κάνε εσύ το έργο σου εμείς θα κάνουμε το δικό μας ανεξάρτητα με ότι ψήφισες η ν.δ πέθανε για εμας και όταν λέω πέθανε γιατί όσο ηγείτε στο κόμμα ο σαμαράς και από κοντά άρης κούλης πάκης όλος αυτος ο συρφετός δεν μας κρατάει τίποτα πια. Και προσοχή δεν είμαστε με την κόρη του δράκουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ. ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΩΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. α! και κατι ακομα!κατι φρουτα στο ψηφοδελτιο της ΝΔ για να μην λες πως βγαινει ο καρασμανης του στυλ νικου φωτου-ζιακα-λαμπροπουλου-τουφεγγοπουλου κτλ τοσα χρονια ο βολευτης σου τους εισηγουταν ωστε να ειναι αδυναμο το ψηφοδελτιο του κομματος και να εκλεγονται αυτοι!να αρμεγουν τις αλλες επαρχιες και ο κοσμος να πηγαινει στους σιγουρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο Ή Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζήτω ο Γιωργάρας και όλοι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ στη δανειακή σύμβαση. Αν υπήρχε περίπτωση να υπερισχύσει το ΟΧΙ, αυτοί θα ψήφιζαν ΝΑΙ. Άρα τι πειράζει αν τώρα ψηφίσουν ΝΑΙ.
    Να μη ξεχάσουμε και το άλλο το καταπληκτικό, αυτά που έγραψαν ο Αντωνίου και η Ποπάρα για το όχι του Καρασμάνη πιστεύοντας, οι απίθανοι, ότι μια και θα αποκλειστεί από το ψηφοδέλτιο (αυτό φαινόταν ότι θα γίνει) θα προσελκύσουν ψηφοφόρους του. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ οι δύο τους 1. γιατί δεν είναι ούτε καν σίγουροι στο ψηφοδέλτιο και 2. και αν ακόμη είναι υποψήφιοι και δεν είναι ο Καρασμάνης (πράγμα δύσκολο) για πιο λόγο να τους προτιμήσουν οι ψηφοφόροι του Καρασμάνη. Τελικά όλοι αυτοί οι δεινόσαυροι ή έχουν μεγάλη πλάκα ή μας περνούν για ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΦΙΛΕ 2.15 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΒΕΣΕ.ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΚΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 500 ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News